Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Το πραγματικό πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης

Η Ευρώπη ενδέχεται να πληρώσει υψηλό κόστος αποδεχόμενη με σχετική αφέλεια την παράνομη μετανάστευση, πίσω από την οποίαν κρύβεται εντέχνως η προσπάθεια του ακραίου Ισλάμ να διαλύσει το κράτος δικαίου και τον χριστιανικό πολιτισμό

Ο Τ. Σ. Ελλιοτ, στο δοκίμιο του για την «Ενότητα του Ευρωπαικού Πολιτισμού», έγραφε ότι αυτή θεμελιώνεται στην Ελλάδα, τη Ρώμη, το Ισραήλ και τον χριστιανισμό. Πρόκειται για μια κληρονομιά που έχει πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια παράδοση πίσω της και αποτελεί πνευματική κατάκτηση που επέτρεψε την επιβίωση σε έναν κόσμο που γνώρισε απίθανες υλικές καταστροφές. Αυτοί που θα ήθελαν να καταστρέψουν την Ευρώπη, θα έπρεπε πρώτα να υπονομεύσουν αυτόν τον πολιτισμό της, τόνιζε πρίν ενενήντα και πλέον χρόνια ο μεγάλος ποιητής και στοχαστής.  

Πολύ φοβούμεθα ότι οι περισσότεροι θεωρητικοί για τις θετικές επιπτώσεις της παράνομης μετανάστευσης, μάλλον προσποιούνται η όντως  δεν γνωρίζουν ποιοι είναι οι περισσότεροι παράνομοι μετανάστες, ποια γλώσσα ομιλούν, που βρήκαν τα χρήματα για να πληρώσουν τους διακινητές που τους μεταφέρουν στην Ευρώπη, ποιοι τους οδήγησαν στα σαπιοκάραβα και τι πιστεύουν για τη Δύση , την εργασία και τον κόσμο στον οποίον ζουν. 

Επίσης οι διάφοροι θεωρητικοί ελάχιστα έχουν ζήσει σε χώρους με παράνομους μετανάστες, αρκετοί από τους οποίους μάλλον δεν θέλουν τη νομιμοποίηση της κατάστασής τους.   

Σύμφωνα με έρευνες των ιταλικών, γαλλικών και ισπανικών αρχών, το 90% των παράνομων μεταναστών από Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή, είναι μουσουλμάνοι και από αυτούς το 60% δηλώνει φιλικό προς τα ισλαμικά κινήματα και τις αρχές τους. Εξάλλου οι περισσότεροι από αυτούς τους μετανάστες είναι νέοι, πολύ ευάλωτοι στα κηρύγματα μίσους κατά της Δύσης των διαφόρων ιμάμηδων, που ελέγχουν τα περίπου 2000 τζαμιά που έχουν ξεφυτρώσει στην Ευρώπη.

Με βάση έτσι τα σημερινά δεδομένα και γεγονότα,οι περισσότεροι νέοι που παρανόμως προσπαθούν να εισέλθουν  σε συγκεκριμένες χώρες της Ευρώπης, πρόκειται για εν δυνάμει ακτιβιστές, οι οποίοι δεν έρχονται για να εργαστούν στη Γηραιά Ήπειρο,  αλλά για να υπονομεύσουν θεσμούς, αρχές και αρθρώσεις της.

Κατά κανόνα δε, οι τύποι αυτοί, είναι ενταγμένοι σε μαφιόζικου τύπου δίκτυα πώλησης και κυκλοφορίας ναρκωτικών και όπλων, μέσω των οποίων συμπληρώνουν και τη χρηματοδότηση που έχουν από τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και χώρες με «παγκόσμιες φιλοδοξίες», όπως το  Ιράν και η  Τουρκία.     

Οι χώρες αυτές, αν και εχθρικές μεταξύ τους και σοβαρά διαιρεμένες στο εσωτερικό τους, σήμερα, μαζί με το Κατάρ και μέρους της Σαουδικής Αραβίας, πρωταγωνιστούν στην προώθηση του Ισλάμ στην Ευρώπη και ευρύτερα στη Δύση, με σκοπό την υπονόμευση σε όλα τα επίπεδα των δημοκρατικών κοινωνιών από μέσα.

Οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι του Ισλάμ, βλέποντας τη Δύση να υποχωρεί δημοκρατικά, να εκφυλίζεται πνευματικά και κοινωνικά και να κυριαρχείται από άγνοια και φόβο, κρίνουν ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κλονιστούν οι δημοκρατικοί θεσμοί της, το πολιτιστικό της υπόβαθρο, αλλά και η οικονομία της.

Υπό αυτή την έννοια, η παράνομη μετανάστευση είναι πλέον ζωτικό γεωπολιτικό όπλο, το οποίο θα χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο, όχι μόνον από το Ισλάμ , αλλά και από αυταρχικά καθεστώτα όπως αυτά της Κίνας και της Ρωσίας.  Διότι το όπλο αυτό το προστατεύουν και προβάλλουν και οι δήθεν «προοδευτικές δυνάμεις», οι οποίες σε μεγάλο βαθμό επηρεάζονται ακόμα σε θεωρήσεις και προσεγγίσεις του 19ου αιώνα και φέρουν βαρέως την παταγώδη κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού.

Στο πλαίσιο έτσι αυτής της νέας γεωπολιτικής συγκυρίας, θα πρέπει να τονιστεί   ότι η παράνομη μετανάστευση αποτελεί παγίδα για την δημοκρατική  κεντροαριστερά και δώρο εξ ουρανού για την ακροδεξιά, η οποία και εισπράττει από τα εγκλήματα και τις περί σαρίας γελοιότητες του ισλαμικού ολοκληρωτισμού.    

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δικαιοσύνη, ο μεγάλος ασθενής

Μεταξύ των προϋποθέσεων για να αποτολμήσει ένας επενδυτής να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει μια επένδυση, που θα αρχίσει να αποδίδει μετά από ένα Χ χρονικό διάστημα υπάρχουν και ...

Οι δύο Ελλάδες πάντα εδώ

Μια σειρά φαινόμενα του τελευταίου διαστήματος μας υποχρεώνουν να δούμε καλύτερα τις κοινωνικές διεργασίες που εξελίσσονται και να ανησυχήσουμε. Ιερείς πετούν έξω από ναούς βουλ...

Φόρτωση άρθρων...