Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

​​​​​​​Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν αντιδήμαρχος, εφοριακός και λογιστής για «φακελάκι»

Στη σύλληψη αντιδημάρχου προχώρησαν αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο αντιδήμαρχος ως ιδιώτης λογιστής φέρεται μαζί με έναν συνάδελφό του και μια εφοριακό σε ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης να εισέπραξαν «φακελάκι» για να κλείσουν υπόθεση επιχειρηματία, ο οποίος όμως απευθύνθηκε στους «αδιάφθορους» και ακολούθησαν οι συλλήψεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιδήμαρχος – λογιστής υποστηρίζει ότι τα προσημειωμένα που εισπράχθηκαν από τον βοηθό του, ήταν η αμοιβή του και αρνείται την κατηγορία.

Πρόκειται για τον αντιδήμαρχο Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργο Αβαρλή, την παραίτηση του οποίου έκανε δεκτή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Αβαρλής με αφορμή δικαστική εμπλοκή για ιδιωτική του υπόθεση», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι από τη ζώνη

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με δράστη τον 39χρ...

Φόρτωση άρθρων...