Στη σύλληψη αντιδημάρχου προχώρησαν αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο αντιδήμαρχος ως ιδιώτης λογιστής φέρεται μαζί με έναν συνάδελφό του και μια εφοριακό σε ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης να εισέπραξαν «φακελάκι» για να κλείσουν υπόθεση επιχειρηματία, ο οποίος όμως απευθύνθηκε στους «αδιάφθορους» και ακολούθησαν οι συλλήψεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιδήμαρχος – λογιστής υποστηρίζει ότι τα προσημειωμένα που εισπράχθηκαν από τον βοηθό του, ήταν η αμοιβή του και αρνείται την κατηγορία.

Πρόκειται για τον αντιδήμαρχο Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργο Αβαρλή, την παραίτηση του οποίου έκανε δεκτή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Αβαρλής με αφορμή δικαστική εμπλοκή για ιδιωτική του υπόθεση», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης.