Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Α. Λοβέρδος από Αργολίδα : Στις 5 Δεκεμβρίου θα διαλύσουμε τους μηχανισμούς

Την απόλυτη αισιοδοξία του και την πεποίθησή του ότι μπορεί να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σε διπλασιασμό του ποσοστού και ανάδειξης του ως αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις επανέλαβε από την Αργολίδα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛΛ επισκέφτηκε σήμερα το απόγευμα το δημαρχείο Άργους –Μυκηνών ( τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος και το Δ.Σ) , το Επιμελητήριο ενώ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άργους έκανε δηλώσεις.

Στη διάρκεια των δηλώσεων του ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι « για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ανεργίας, της έλλειψης ανάπτυξης –που υπάρχει και στην Αργολίδα- χρειάζεται, κατά κύριο λόγο, να παταχθεί η γραφειοκρατία που μέχρι σήμερα δημιουργεί ανυπέρβλητα εμπόδια…».

Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές κάλεσε τους Αργολιδείς ,μέλη και φίλους του ΚΙΝΝΑΛ να προσέλθουν μαζικά στις 5 Δεκεμβρίου για να μπορούν να ψηφίσουν και στις επαναληπτικές , εφ όσον χρειαστεί..

Δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος για την αποδοχή της θέσης του για επιστροφή στα σύμβολα και την ιστορική ονομασία του κόμματος λέγοντας ότι “στόχος είναι η επιστροφή με το ΠΑΣΟΚ στις εξελίξεις”

«Από-ενοχοποίησα την παράταξη και δικαιώνομαι ..» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος και επισήμανε ότι η « η αναμέτρηση της 5ης Δεκεμβρίου θα είναι ένας αγώνας της δημοκρατίας κατά των μηχανισμών..»

Η επίσκεψη του Ανδρέα Λοβέρδου στην Αργολίδα έκλεισε με συναντήσεις που είχε με φίλους και μέλη της παράταξης σε καφέ του Άργους και του Ναυπλίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιμένει ο Φαραντούρης: Ευχής έργον να παραιτήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα

Σε επανάληψη της δήλωσής του που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης το πρωί της Πέμπτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι «ευ...

Την Πέμπτη τα σπουδαία στην Βουλή με την πρόταση δυσπιστίας, γιατί ανησυχούν οι βουλευτές της ΝΔ και πως μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη η ασυλία της Ευρωβουλής για τον Κασσελάκη

Η πρώτη μέρα της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, δεν έβγαλε και κάποιες σημαντικές πολιτικές ειδήσεις. Η χθεσινή κοινοβουλευτική διαδικασία παράπεμπε σε μ...

Φόρτωση άρθρων...