Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Αιχμές Σπίρτζη για Αχτσιόγλου - Τσακαλώτο: «Δεν γνώριζαν ότι η αγορά είχε πάρει ανάσα»

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία και την επόμενη μέρα στην Κουμουνδούρου, μίλησε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Η πολιτική γραμματεία πήρε κάποιες αποφάσεις να εισηγηθεί στην κεντρική επιτροπή, όπου εκεί θα παρθούν οι καταληκτικές αποφάσεις. Ο Αλέξης ήταν η συγκολλητική ουσία για όλους μας, χαρακτηριστικό που το "έχτισε" μόνος του, ανέφερε αρχικά στην εκπομπή του Mega Live News το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Σπίρτζης πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι τώρα οι υποψήφιοι πρόεδροι να απευθυνθούν και στην κοινωνία – κυρίως στην κοινωνία – και στους προοδευτικούς πολίτες και στους δημοκράτες πολίτες, αλλά και στα μέλη μας, με σκοπό να δώσουν μία φρεσκάδα στην πολιτική πρόταση που θα έχουν και ξεκάθαρες προτάσεις».

Ο Χρήστος Σπίρτζης ρωτήθηκε για τον λόγο που στον ΣΥΡΙΖΑ επέκριναν την οικονομική πολιτική της ΝΔ και σε εκείνο το σημείο άφησε αιχμές κατά της Έφης Αχτσιόγλου και του Ευκλείδη Τσακαλώτου: «Αυτό ήταν ένα κενό από το οικονομικό μας επιτελείο που δεν γνώριζε ότι πραγματικά η αγορά έχει πάρει μία μεγάλη "ανάσα" από αυτά που έδινε η προηγούμενη κυβέρνηση».

Στο ερώτημα γιατί ο Αλέξης Τσίπρας απέχει από τη μάχη της διαδοχής, απάντησε:  «Αν θέλετε την άποψή μου, κακώς δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας ότι θα μείνει εκτός της μάχης. Εγώ λέω να ήταν ο ίδιος υποψήφιος. O Αλέξης Τσίπρας έχει αφήσει πολλά στελέχη, έχει "θωρακίσει" τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Τσίπρας κρύβεται και δεν μιλάει για την αισχρή δήλωση της Προέδρου των Σκοπίων

Στην ανοίκεια πρόκληση της νέας Προέδρου των Σκοπίων, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, που αποκάλεσε τα Σκόπια σκέτη «Μακεδονία», ο τέως Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χάρισε το όνομ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά και τα ρέστα – Η Κεχαγιά απειλεί πως θα φέρει στη Βουλή προς κύρωση τα μνημόνια με τα Σκόπια

«Γιατί πέντε χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η κυβέρνησή του (σ.σ. του κ. Μητσοτάκη) δεν έφερε προς κύρωση στη Βουλή τα τρία Πρωτόκολλα, τα τρία μνημόνια συνεργασίας, ούτ...

Νέα «καρφιά» Πολάκη κατά Τσίπρα και Ξανθού: Σας απάντησαν οι πολίτες στις τελευταίες εκλογές

Στο στόχαστρο του βάζει για άλλη μια φορά τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα ο Βουλευτης Χανίων, Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στο θέμα των εμβολίων,...

Φόρτωση άρθρων...