Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Αιχμές Σπίρτζη για Αχτσιόγλου - Τσακαλώτο: «Δεν γνώριζαν ότι η αγορά είχε πάρει ανάσα»

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία και την επόμενη μέρα στην Κουμουνδούρου, μίλησε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Η πολιτική γραμματεία πήρε κάποιες αποφάσεις να εισηγηθεί στην κεντρική επιτροπή, όπου εκεί θα παρθούν οι καταληκτικές αποφάσεις. Ο Αλέξης ήταν η συγκολλητική ουσία για όλους μας, χαρακτηριστικό που το "έχτισε" μόνος του, ανέφερε αρχικά στην εκπομπή του Mega Live News το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Σπίρτζης πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι τώρα οι υποψήφιοι πρόεδροι να απευθυνθούν και στην κοινωνία – κυρίως στην κοινωνία – και στους προοδευτικούς πολίτες και στους δημοκράτες πολίτες, αλλά και στα μέλη μας, με σκοπό να δώσουν μία φρεσκάδα στην πολιτική πρόταση που θα έχουν και ξεκάθαρες προτάσεις».

Ο Χρήστος Σπίρτζης ρωτήθηκε για τον λόγο που στον ΣΥΡΙΖΑ επέκριναν την οικονομική πολιτική της ΝΔ και σε εκείνο το σημείο άφησε αιχμές κατά της Έφης Αχτσιόγλου και του Ευκλείδη Τσακαλώτου: «Αυτό ήταν ένα κενό από το οικονομικό μας επιτελείο που δεν γνώριζε ότι πραγματικά η αγορά έχει πάρει μία μεγάλη "ανάσα" από αυτά που έδινε η προηγούμενη κυβέρνηση».

Στο ερώτημα γιατί ο Αλέξης Τσίπρας απέχει από τη μάχη της διαδοχής, απάντησε:  «Αν θέλετε την άποψή μου, κακώς δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας ότι θα μείνει εκτός της μάχης. Εγώ λέω να ήταν ο ίδιος υποψήφιος. O Αλέξης Τσίπρας έχει αφήσει πολλά στελέχη, έχει "θωρακίσει" τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρίνης: «Για την Κυβέρνηση η δημόσια υγεία είναι περιττό βάρος, για εμάς είναι δικαίωμα και κοινωνική κατάκτηση»

Το Νοσοκομείο Χαλκίδας επισκέφτηκε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης. «Για την κυβέρνηση η δημόσια υγεία αποτελεί ένα βάρος από το οποίο...

Κυβερνητικές πηγές: Υποκριτική η στάση Κασσελάκη στο θέμα Πολάκη - Για τα μάτια του κόσμου η διαγραφή

Υποκριτική χαρακτηρίζουν τη στάση του κ. Στέφανου Κασσελάκη στο θέμα Πολάκη στελέχη της Κυβέρνησης, με βάση τα όσα είπε χθες (25/7) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το στέλεχος του κόμματ...

Φόρτωση άρθρων...