Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Αιχμές Σπίρτζη κατά Κασσελάκη για κομματική πειθαρχία: Καλά εντάξει… ήταν άστοχο αυτό που είπε

Παρασκήνιο

Αναταράξεις έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ το θέμα του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Για το ζήτημα της κομματικής πειθαρχίας που έβαλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζουν να διατυπώνονται εντάσεις, αλλά και ειρωνείες από στελέχη του κόμματος.

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη άφησε ο Χρήστος Σπίρτζης. Σε ερώτηση δημοσιογράφου στο Οpen TV προς τον Χρήστο Σπίρτζη, εάν «έχετε κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ;», το στέλεχος του κόμματος απάντησε, «ανά μέρα… νομίζω όχι, δεν έχουμε». 

Ο δημοσιογράφος επιμένει, λέγοντας «αφού το είπε ο πρόεδρος», με τον πρώην βουλευτή του κόμματος να απαντά με ειρωνική διάθεση «καλά εντάξει… αυτά τα θέματα… ήταν άστοχο αυτό που είπε».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσόγονος: Ο Κασσελάκης είναι ο Μαυρογιαλούρος του 2024, ο κασσελακισμός είναι μια μορφή τραμπισμού

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και στον «κασσελακισμό» εξαπέλυσε ο υποψηφίος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος. Όπως είπε σε ραδιοφωνική το...

Γιώργος Αυτιάς: Θα έχει διπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο υποψήφιο ευρωβουλευτή

Ένα φαινόμενο που πολύ δύσκολα θα παρατηρηθεί σε άλλο κόμμα θα καταγραφεί το βράδυ των ευρωεκλογών. Από τις ενδείξεις που υπάρχουν στους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και από τις σοβαρές ...

Φόρτωση άρθρων...