Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Αιχμές Θεοχαρόπουλου κατά Κασσελάκη: «Εκλέχτηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ίδρυσε νέο κόμμα»

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη άφησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ο οποίος με απόφαση του νέου προέδρου του κόμματος έχει αντικατασταθεί στη θέση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Γιώργο Τσίπρα.

«Ξεκινήσαμε λάθος, το λάθος όμως κατατανοήθηκε ιδιωτικά. Δεν είναι θέμα δημόσιας συγνώμης αλλά θέμα λειτουργίας γιατί η άσκηση πολιτικής είναι δημόσια», είπε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Παράλληλα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε με νόημα ότι «ο νέος πρόεδρος έχει το θετικό στοιχείο ότι εκλέχθηκε από ένα μεγάλο αριθμό μελών του κόμματος. Εκλέχτηκε, όμως, αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ίδρυσε νέο κόμμα που έχει θέσεις προτάσεις, καταστατικό, όργανα»

Ακόμα, υπενθύμισε ότι στη θέση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ «με είχε τιμήσει ο Αλέξης Τσίπρας και είχε ψηφιστεί ομόφωνα από την Πολιτική Γραματεία και την Κοινοβουλευτική Ομάδα για να υπηρετήσω από μια θέση ευθύνης»

«Δεν υπήρχε ζήτημα με τη θέση αυτή και αυτή αλλά με τις διαδικασίες. Δεν γίνεται να υπάρξει αντικατάσταση με μια ανακοίνωση αλλά πρέπει να συνεδριάσουν τα όργανα», πρόσθεσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ο οποίος διευκρίνισε ότι «επισήμως δεν έχει αναλάβει ο Γιώργος Τσίπρας. Πρέπει να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, να ψηφιστεί και να ανακοινωθεί από τον πρόεδρο της Βουλής στην ολομέλεια»

«Πρέπει να λειτουργούν τα όργανα σε όλες τις διαδικασίες. Αν αυτό συμβαίνει στον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και τον εκπρόσωπο τύπου, δεν πρέπει να συμβαίνει ούτε και στο απλό μέλος. Θέλω να πιστεύω ότι έχουν κατανοηθεί αυτά, ξέρετε επειδή ο νέος πρόεδρος είναι καινούργιος», κατέληξε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου για τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου

Σε μια βαθιά εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, τις δυσκολίες, αλλά και τη σχέση του με τη μητέρα του προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο αρχηγός της αξιω...

Ο Σπίρτζης «αδειάζει» Κασσελάκη: Όποιος έχει δημόσιο λόγο, πρέπει να είναι μετρημένος

Αποστάσεις κράτησε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπρίτζης, από τη δήλωση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά». Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις ...

Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι – Ο Πίνατ που έγινε «ευρωκομματόσκυλο»

Με πλάνα από τις περιοδείες του και υπό τους ήχους του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Εurovision ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την καμπάνια του στο Ti...

Φόρτωση άρθρων...