Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αιχμές Τσακαλώτου κατά Κασσελάκη: «Δεν κερδίζει ένας ηγέτης τον Μητσοτάκη, λέγοντας ότι είναι ικανός και αυτοδημιούργητος»

Νέες αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη άφησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Δεν κερδίζει ένας ηγέτης τον Μητσοτάκη λέγοντας ότι είναι πολύ ικανός και αυτοδημιούργητος», τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Από την μία λέω ότι υπάρχει ένα σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος που συζητάει για την πολιτική, για το τι πρέπει να κάνουμε για την πράσινη ανάπτυξη και για τα εργασιακά και από την άλλη λέω ότι υπάρχει ένας υποψήφιος που λέει “είμαι αυτός, πιστέψτε σε εμένα επειδή είμαι ικανός, μπορώ να νικήσω τον Μητσοτάκη”», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφερόμενος στην δήλωσή του με την οποία εξέφρασε την στήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου. 

«Είναι δυνατόν να είσαι ο πρόεδρος ενός κόμματος και έπειτα από μία τέτοια ήττα να μην βάλεις στη συζήτηση το “πώς το βλέπεις το κόμμα”, το “πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα νέα ζητήματα”; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας ηγέτης μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι είναι πολύ ικανός και αυτοδημιούργητος, χωρίς να μιλήσει για το πως θα λειτουργεί το κόμμα», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Κασσελάκης κάνει μία καμπάνια και λέει ότι είναι ενωτικός και θέλει όλο το κόμμα. Όταν κάποιοι που τον υποστηρίζουν γράφουν ότι “πρέπει να ξεμπερδέψουμε με τις αράχνες και τα παράσιτα”, δηλαδή φασιστική ορολογία, πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί να στηρίζεται σε αυτούς. Δεν μπορεί να γίνεται καμπάνια με αυτήν την λάσπη. Ο κ. Πολάκης επιτίθεται και σε εμένα. Θεωρώ ότι κάνει μία γενική επίθεση σε πάρα πολύ κόσμο. Η ενότητα θέλει σεβασμό στην άλλη άποψη και σεβασμό στην λειτουργία του κόμματος» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Αναφερόμενος στον δεύτερο γύρο των Εκλογών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε ότι «η Έφη Αχτσιόγλου, με τα επιχειρήματά της και τον χαρακτήρα της, μπορεί να φέρει μία ενότητα που βασίζεται στον σεβασμό».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στις ΗΠΑ - Ήρθε σε κέφι στη Μέκκα του Καπιταλισμού (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον Δημήτρη Κουτσούμπα να χορεύει ζεϊμπέκικο στις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ...

Φόρτωση άρθρων...