Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Ακλόνητο φαβορί για τον Δήμο Αθηναίων ο Μπακογιάννης (οι αποδόσεις των στοιχηματικών)

Παρασκήνιο

Στις κάλπες θα οδηγηθούν ξανά πολλοί πολίτες την προσεχή Κυριακή (15/10) προκειμένου να ψηφίσουν για τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών, αφού οι υποψήφιοι δήμαρχοι στην περιοχή τους δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το όριο του 43% που τους εξασφαλίζει εκλογή από τον πρώτο γύρο, σύμφωνα με το νέο εκλογικό νόμο.

Ανοικτοί λογαριασμοί υπάρχουν λοιπόν σε πολλούς δήμους της Αττικής και όσο πλησιάζουμε στις κάλπες της Κυριακής οι στοιχηματικές παίρνουν «φωτιά». Μπορεί στις προσεχείς κάλπες για τον επαναληπτικό γύρο των δημοτικών εκλογών να υπάρχουν ορισμένα φαβορί, ωστόσο σε κάποιους δήμους υπάρχουν και «ντέρμπι», κάτι που σημαίνει πως ο νέος ή η νέα δήμαρχος θα κριθεί στην... ψήφο.

Δημοτικές εκλογές: Τι γίνεται στον δήμο Αθηναίων

Στον Δήμο Αθηναίων ο νυν δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης είναι το μεγάλο φαβορί για να εξασφαλίσει μια νέα θητεία στον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας. Απέναντί του η «έκπληξη» αυτών των δημοτικών εκλογών, Χάρης Δούκας που στηρίζεται από από το ΠΑΣΟΚ. Την στήριξη στο πρόσωπο του Χάρη Δούκα έχει εκφράσει και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ με την «Ανοικτή Πόλη», Κώστας Ζαχαριάδης που έμεινε εκτός του β' γύρου.

Μετά λοιπόν και το προχθεσινό debate ανάμεσα σε Μπακογιάννη και Δούκα οι αποδόσεις των στοιχηματικών δείχνουν τον νυν δήμαρχο Αθηναίων να επικρατεί και σ' αυτές τις δημοτικές εκλογές. Συγκεκριμένα:

  • Stoiximan: Μπακογιάννης 1,04 / Δούκας: 8,00
  • Novibet: Μπακογιάννης: 1,02 / Δούκας: 11,00

Σημειώνεται ότι όσο μικρότερη είναι η απόδοση των στοιχηματικών εταιρειών, τόσο πιο κοντά θεωρείται πως βρίσκεται στη νίκη ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ και διαφάνεια δυο ασύμβατες έννοιες

ΣΥΡΙΖΑ και διαφάνεια είναι δυο ασύμβατες έννοιες και αυτό φάνηκε στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών. Αποδείχθηκε λοιπόν ότι η Κουμουνδούρου...

Ο Σπίρτζης «αδειάζει» Κασσελάκη: Όποιος έχει δημόσιο λόγο, πρέπει να είναι μετρημένος

Αποστάσεις κράτησε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπρίτζης, από τη δήλωση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά». Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις ...

Φόρτωση άρθρων...