Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ανανεώνεται σήμερα η θητεία του Κωνσταντίνου Φλώρου – Ψήφος εμπιστοσύνης από το Μαξίμου

Με άμεση ανανέωση για ακόμη έναν χρόνο της θητείας του Κωνσταντίνου Φλώρου θα περιβάλει η κυβέρνηση με εμπιστοσύνη και χωρίς περιθώρια παρερμηνειών τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, εν μέσω ανάφλεξης στην πολιτική κόντρα για τις παρακολουθήσεις από νέο δημοσίευμα για το οποίο το ΓΕΕΘΑ καταγγέλλει προδήλως υποκινούμενη επίθεση λάσπης που εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα. 

Μια σαφής κίνηση ανακοίνωση εκ μέρους του Μαξίμου αναμένεται ακόμη και σήμερα, ως έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης στον Φλώρο, σύμφωνα με δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ». 

Με τον τρόπο αυτό, η στήριξη στον στρατηγό μέσα από την παράταση της θητείας του και το ευρύτερο μήνυμα τέλος στα παιχνίδια με τις Ένοπλες Δυνάμεις, που θέλει να στείλει η Κυβέρνηση, θα προηγηθούν των επίσημων κρίσεων των υπολοίπων. 

Εξάλλου για τον Φεβρουάριο είναι προγραμματισμένο το ΚΥΣΕΑ, συνεπώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα σε κάθε περίπτωση και για την αποστράτευση των αρχηγών ΓΕΣ Χαράλαμπου Λαλούση και ΓΕΝ Στυλιανού Πετράκη, δεδομένου ότι ολοκληρώνουν την τριετία καθώς και για το αν θα επικυρωθεί η παραμονή, όπως προεξοφλείται, του αρχηγού ΓΕΑ Θεμιστοκλή Μπουρολιά, ο οποίος συμπληρώνει μόνο ένα έτος στη θέση του.

Παιχνίδια υπονόμευσης από ρυπαρά δίκτυα

Πρώτα το ΓΕΕΘΑ κατήγγειλε επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους του αρχηγού και, επισημαίνοντας ότι η οικονομική του κατάσταση περιγράφεται στα Πόθεν Εσχες και στα Ε9 και το ίδιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις των μελών της οικογένειάς του , υπογράμμισε τη σχέση εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και το ΚΥΣΕΑ. Δεν θα την κλονίσει κανείς , σχολίασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πιέζει προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Κυβέρνηση επιμένει να μιλά για ρυπαρά δίκτυα και να παραπέμπει στη Δικαιοσύνη ώστε να απαντηθούν όλα . Επίθεση χωρίς τεκμήρια, με αναπαραγωγές που αμφισβητούνται είδε και ο υπουργός Επικρατείας, Ακης Σκέρτσος, για απαντήσεις, το Μαξίμου μιλά για υπονομευτική στάση από την Κουμουνδούρου, η οποία αγγίζει πια , κατά τον Γιάννη Οικονόμου, τα όρια της πρόκλησης σοβαρής ζημιάς στην πατρίδα . 

Οι κυβερνητικοί στέκονται στην ευαίσθητη συγκυρία απειλών εκ μέρους της Τουρκίας και τονίζουν ότι ο Πρωθυπουργός απαντά σύμφωνα με τον Σκέρτσο μέσα από την παρουσία του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και την από φασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής και στον Εβρο, στα σύνορά μας. 

Για λόγους συμβολικούς και ουσιαστικούς ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αλεξανδρούπολη ότι θα είναι υποψήφιος εκεί πληροφορία που έχουν δημοσιεύσει «ΤΑ ΝΕΑ» προ διμήνου, καθώς ο Έβρος είναι στην πρώτη γραμμή , όπως είπε ο ίδιος, των μεγάλων εθνικών προκλήσεων και των αναπτυξιακών ευκαιριών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τους τελευταίους οκτώ υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος (ονόματα)

Ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, οι τελευταίοι οκτώ υποψήφιοι του κόμματος. Οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ είναι οι: Αεράκης Μιχάλη...

Φόρτωση άρθρων...