Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Ανδρέας Δρυμιώτης μετά τη νίκη Κασσελάκη: «Αυτός που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο είναι ο Ανδρουλάκης»

Την εκτίμηση ότι «αυτός που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο» έπειτα από την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ «είναι ο Ανδρουλάκης» εξέφρασε ο Ανδρέας Δρυμιώτης.

Ο πολιτικός αναλυτής εξήγησε «η εικόνα που προβάλει ο Κασσελάκης είναι μια αριστερή λιγότερο ριζοσπαστική που δεν ταιριάζει με τον Λάμπρου και αυτούς. Είναι πιο συστημικός. Πού θα πάει; Υπάρχει ένα κενό που έχει αφήσει το ΠΑΣΟΚ, ένα μέρος των ψηφοφόρων του θα τους πάρει από το ΠΑΣΟΚ».

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης χαρακτήρισε «κυριαρχία της επικοινωνίας» την νίκη Κασσελάκη διευκρινίζοντας ότι «εγώ δεν είμαι εναντίον της επικοινωνία αλλά εναντίον της αντίφασης. Το πρώτο επιχείρημα Κασσελάκη ήταν ότι είναι δημιούργημα του Γκρίνμπεργκ αλλά ο ίδιος είναι η επιτομή της επικοινωνίας».

Ο πολιτικός αναλυτής είπε ότι για την ώρα «τον Κασσελάκη τον ψήφισαν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρουμε τι γκελ κάνει στην κοινωνία».

Ακόμα, πρόσθεσε: «ο Κασσελάκης είναι ωραίος, μιλάει καλά αγγλικά, είναι εμφανίσιμος αλλά το ερώτημα είναι αν κάνει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Για μένα δεν ταιριάζει ο πλούσιος, ο αυτοδημιούργητος στο προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ».

Στην ερώτηση πώς προέκυψε η μεγάλη διαφορά της νίκης του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στην Έφη Αχτσιόγλου, ο Ανδρέας Δρυμιώτης είπε για την πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι «την πάτησε όπως ο λαγός με τη χελώνα. Ξεκίνησε την καμπάνια πολύ αργά. Εμφανίστηκε χθες (σ.σ. το Σάββατο) με το παιδί ενώ ο Κασσελάκης εμφανίστηκε με τον σύντροφο, τον σκύλο, γονάτισε για να υπογράψει για να γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ όπως γονατίζουν στην Εκκλησία. 

Αυτό μιλάει στην ψυχή του ανθρώπου. Ή το βίντεο με την Μακρόνησο με τον ναύαρχο Αποστολάκη που ο Κασσελάκης είναι ένα κεφάλι πάνω και ακουμπάει πατρικά τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ και δείχνει ότι είμαι ένα κεφάλι πάνω από αυτόν».

Σχετικά με την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ανδρέας Δρυμιώτης εκτίμησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ή θα αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον απορροφήσει. Εγώ πιστεύω ότι μάλλον θα αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέρος του παλαιού ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωρήσει. Έχει δημιουργηθεί bad blood. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά με την ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε εκδήλωση για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών ο Μητσοτάκης - Παρών και ο Καραμανλής

Σε εκδήλωση με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών - Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολιτισμού» έδωσε το «παρών» σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός...

Νέα προκλητική δήλωση Ράμα: Δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς

«Δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς», τόνισε ο Έντι Ράμα σε συνέντευξή του στο κανάλι TV Klan, εμμένοντας στην «σκληρή γραμμή» μετά και τη συγκέντρωση σ...

Φόρτωση άρθρων...