Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Αντιδράσεις για την ανάρτηση του Κύρτσου για τον θάνατο του Κυριόπουλου - Τι του απάντησε ο γιος του

Παρασκήνιο

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο twitter η ανάρτηση του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή, Γιώργου Κύρτσου, για τον θάνατο του καθηγητή Οικονομικών της Υγείας, Γιάννη Κυριόπουλου, από κορωνοϊό.

Η επιλογή του ευρωβουλευτή να χρησιμοποιήσει το τραγικό γεγονός για να ασκήσει Αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις αλλά και την παρέμβαση του γιου του καθηγητή.

Ο Γιώργος Κύρτσος έγραψε για την απώλεια του Γιάννη Κυριόπουλου σημειώνοντας πως «το ποσοστό των τριπλό εμβολιασμένων σε ΜΕΘ & θανάτους ανεβαίνει», διερωτώμενος εάν «είναι θέμα διάρκειας εμβολίου; Έγιναν λάθη σε συντήρηση; Υπάρχει πρόβλημα ΕΣΥ; Χρειάζονται μέτρα;». 

Ο Γιώργος Κύρτσος κλείνει την ανάρτησή του σχολιάζοντας πως «ο Μητσοτάκης δεν ασχολείται».

Ο γιος του καθηγητή Ηλίας Κυριόπουλος απαντώντας στην επίμαχη ανάρτηση ενημέρωσε τον Γιώργο Κύρτσο πως ο πατέρας του ήταν ανοσοκασταλμένος έχοντας λάβει βαριές θεραπείες για χρόνιο και σοβαρό τύπο καρκίνου. 

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τέτοιου είδους πολιτική χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα μου», πρόσθεσε ο Ηλίας Κυριόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...