Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Απαράδεκτη δήλωση του Νάσου Αθανασίου για την τραγωδία στα Τέμπη

«Όταν ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του, με μία λέξη μπορείς να το χαρακτηρίσεις: Μητσοτάκης», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μία ακόμα απαράδεκτη δήλωση προχώρησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νάσος Αθανασίου, μιλώντας σε εκπομπή του Action 24, θέλησε να αναφερθεί στην τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, επικαλούμενος κάτι που... άκουσε, όπως είπε, και θέλησε να «μοιραστεί» με τους παρουσιαστές και τους τηλεθεατές.

«Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης», είπε ο δημοσιογράφος και πολιτικός.

Αυτή η δήλωση του Νάσου Αθανασίου προκάλεσε αντιδράσεις στο πάνελ, ότι αυτό που ανέφερε, ήταν «πολύ βαρύ».

Ο Νάσος Αθανασίου ισχυρίστηκε ότι το χρησιμοποίησε ως παράδειγμα, για να δείξει ότι, «στου κακού τη σκάλα, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος, τότε μπορείς να κατέβεις κι εσύ». 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο ξάδερφος του Κασσελάκη και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να βάλει «μπλόκο» στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα σχετικά με το πού θα καταλήξουν οι ψή...

Φόρτωση άρθρων...