Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Από το πουθενά πρόεδρος και τώρα… ιδιοκτήτης ο «…με λένε Στέφανο»

Παρασκήνιο

Ακόμη και ο Θανάσης Καρτερός εξαγριώθηκε με την… Kasselakis Bank και τις παρενέργειες που προκάλεσε στο σκορποχώρι του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια το δάνειο του Κασσελάκη στις δύο εταιρείες που διαχειρίζονται τα κομματικά Μέσα Ενημέρωσης δεν είναι απλά μια κίνηση ταμειακής διευκόλυνσης που χαρακτηρίζεται παράνομη ή κινείται στα όρια της νομιμότητας.

Εμπεριέχει σκοπιμότητες και μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση για το ποιος είναι και ποιος θα παραμένει μετά τις ευρωεκλογές το αφεντικό στην Κουμουνδούρου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί να αποκτήσει ιδιοκτησιακή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα να αναδείξει την ανικανότητα της προηγούμενης ηγεσίας δηλαδή του Αλέξη Τσίπρα να τακτοποιήσει τα οικονομικά του κόμματος.

Διασφαλίζει επίσης το άλλοθι για να βάλει λουκέτο στην «Αυγή» και «στο Κόκκινο» γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι τα δύο αυτά κομματικά Μέσα Ενημέρωσης δεν ελέγχονται και ότι μετά από ένα στραπάτσο στις ευρωεκλογές θα θέσουν ζήτημα ηγεσίας.

Άλλωστε πολλοί δημοσιογράφοι της «Αυγής» ταυτίζονται με τη Νέα Αριστερά των, Χαρίτση, Αχτσιόγλου και Τσακαλώτου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά

Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει. Σύμφωνα με βίντεο που είδα...

Στην Έκθεση Κόμικς και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου ο Στέφανος Κασσελάκης - Η απρόσμενη συνάντηση με τον Μαργαρίτη Σχοινά

Την Έκθεση Κόμικς και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. O κ Κασσελάκης ήταν συνοδευόμενος από τ...

Φόρτωση άρθρων...