Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

O εισαγγελέας Ντογιάκος εξετάζει αναφορά του Τέλλογλου για παρακολούθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2018

Αναφορά του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου για παρακολούθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2018 εξετάζει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος. 

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κλήθηκαν να καταθέσουν οι δημοσιογράφοι Τάσος Τέλλογλου και Θανάσης Κουκάκης για την υπόθεση των υποκλοπών.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγει ο Ισίδωρος Ντογιάκος, για τον τρόπο που διέρρευσαν, εκτός Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), στοιχεία που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα και αφορούν τις τηλεφωνικές υποκλοπές σε βάρος του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και των δημοσιογράφων Θανάση Κουκάκη και Σταύρου Μαλιχούδη, έχει κληθεί αύριο να καταθέσει ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τάσος Τέλλογλου κλήθηκε και για τυχόν παρακολούθηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητοτσάκη, το 2018, ενώ ήταν αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με αφορμή την σχετική αναφορά στο twitter του δημοσιογράφου που διενήργησε δημοσιογραφική έρευνα για την υπόθεση των υποκλοπών.

Όπως αναφέρει σε ένα ανάρτησή του στο twitter ο δημοσιογράφος «ο ιδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να «ακούει» τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την σύζυγο ή την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες».

Ακόμα, έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στις 16 Αυγούστου, ο δημοσιογράφο Θανάσης Κουκάκης.

Παράλληλη προκαταρκτική ποινική έρευνα για το ίδιο θέμα αλλά με διαφορετικό αντικείμενο, διεξάγεται και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε δίκη τον Ιούνιο οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» και ο Κασιδιάρης για εξαπάτηση εκλογέων

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν στις 19 Ιουνίου οι βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα των «Σπαρτιατών», όπως και ο έγκλειστος για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλ...

Βελόπουλος σε Ιερώνυμο: Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει οδηγίες στον κλήρο, αλλά ούτε και η ιεραρχία στους πιστούς

«Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους» επισήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος απαντώντας στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος νωρίτερα δή...

Σιμόπουλος: «Ο Φλώρος ήταν έξαλλος, έκανε κεφαλοκλείδωμα και έριξε μπουνιά»

Αυτόπτης μάρτυρας στο πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον ανεξάρτητο προερχόμενο από τους Σπαρτιάτες βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο ήταν ο βουλε...

Φόρτωση άρθρων...