Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Αυτός είναι ο επικεφαλής του γραφείου του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Σχεδόν έτοιμο είναι το πολιτικό γραφείο του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγγελάκη, στον αριθμό 3, λίγο μακριά δηλαδή από την Πλατεία Αριστοτέλους.

Βλέπετε, η Χαριλάου Τρικούπη, από τη στιγμή που ο Ανδρουλάκης επέλεξε και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις να κρατήσει την έδρα της Α ́ Θεσσαλονίκης, δεν έχει κανέναν που να εκπροσωπεί κοινοβουλευτικά την παράταξη

Για να αντιμετωπιστεί λοιπόν το πρόβλημα αποφασίστηκε να στηθεί ένα πλήρες οργανωμένο πολιτικό γραφείο, που θα στελεχώνεται από κομματικά στελέχη και τεχνοκράτες, οποίοι θα συγκεντρώνουν τις αναφορές και θα τις προωθούν στους αρμόδιους κοινοβουλευτικούς τομεάρχες του κόμματος.

Για διευθυντής του πολιτικού του γραφείου προορίζεται – εκτός απροόπτου – ο Γραμματέας Τομέα Υποδομών και Μεταφορών ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Σαρηγιάννης, στενός συνεργάτης του αρχηγού του κόμματος.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Δίπλα – δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις– Να μην σταματήσουν ποτέ οι προσπάθειες για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων δήλωσε ο δή...

Φόρτωση άρθρων...