Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Αυτός που τόλμησε να πάρει την... καρέκλα του Πατούλη

Παρασκήνιο

Υπήρξε στην εκδήλωση για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ ενόχληση για τη νοοτροπία ορισμένων βουλευτών να αρπάξουν τις… καρέκλες άλλων.

Όχι όποιες- όποιες καρέκλες αλλά αυτές που ήταν κοντά είτε στον Πρωθυπουργό, είτε στις κάμερες της τηλεόρασης. Σύνηθες φαινόμενο και διαχρονικό, θα πείτε για τα ελληνικά κοινοβουλευτικά δεδομένα.

Να πάρεις όμως την καρέκλα του Γ. Πατούλη δεν είναι καθόλου συνετή πράξη.

Έτσι όταν ένας νεαρός βουλευτής δεν του άρεσε η θέση που του έδωσαν και πήρε τη θέση του Πατούλη, δεν έμεινε για πολύ σε αυτήν την θέση.

Ο κ. Πατούλης διεκδίκησε την θέση του, μεσούσης της εκδήλωσης σηκώνοντας τον νεαρό βουλευτή.

Αυτό το φαινόμενο της «κατάληψης» καρέκλας σφόδρα ενόχλησε τον διοργανωτή της εκδήλωσης, υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έλεγε ότι «την άλλη φορά θα βάλουμε κορδέλες στις καρέκλες ώστε να μην τις καπαρώνει κανείς».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας για το «μπλόκο» στους «Σπαρτιάτες»: Επειδή το είπε ο Άρειος Πάγος είναι θέσφατο; Δεν είμαι αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη

Το κόμμα των Σπαρτιατών δεν θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου και αυτό γιατί ο πραγματικός αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος θεωρείται ο καταδικασμ...

Φόρτωση άρθρων...