Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Δείπνο Δένδια με τον Τζον Κέρι με θέα την Ακρόπολη

Αύριο ο ειδικός απεσταλμένος του προέδρου των ΗΠΑ για το Κλίμα, Τ. Κέρι θα έχει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό

Παρασκήνιο

Σε δείπνο με τον ειδικό απεσταλμένο του προέδρου των ΗΠΑ για το κλίμα Τζον Κέρι συμμετείχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

 Στο δείπνο συμμετείχε και ο Νορβηγός πρώην υπουργός Εξωτερικών και ανώτατος αξιωματούχος του ΟΗΕ Terje Rod-Larsen.

Σε ανάρτησή του, που συνοδεύεται από σχετικές φωτογραφίες, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, έγραψε:

«Συμμετείχα σε δείπνο με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Προέδρου των ΗΠΑ για το Κλίμα, @JohnKerry, και με τον Νορβηγό πρώην Υπουργό & Ανώτατο αξιωματούχο του ΟΗΕ, Terje Rod-Larsen» 

Συνάντηση Νίκου Δένδια-Τζον Κέρι τη Δευτέρα

Συνάντηση με τον ειδικό απεσταλμένο του Αμερικανού Προέδρου για το Κλίμα και πρώην υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο υπουργείο Εξωτερικών (12:15) αναμένεται να συζητηθεί η ανάληψη πρωτοβουλιών για την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος και ιδιαίτερα η διοργάνωση από την Ελλάδα της Διεθνούς Διάσκεψης "Our Ocean Conference" το 2024, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Επίσης, αναμένεται να εξετασθούν περαιτέρω προοπτικές διμερούς συνεργασίας. 

Ο Ειδικός Απεσταλμένος του προέδρου των ΗΠΑ για το Κλίμα, Τζον Κέρι θα έχει αύριο το πρωί στις 10, συνάντηση και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι... περίεργο συνέβη στη βάπτιση του Ανδρουλάκη στο Αρκαλοχώρι - Τι σχηματίστηκε στην κολυμβήθρα

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης την πληροφορία που μεταδόθηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως κατά τη βάπτισή του σχηματίστηκε ένας σ...

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για το «θαύμα» Κασσελάκη - Έντονες αντιδράσεις και για τις δηλώσεις Παπανώτα

Βαρύ είναι το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με τις δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος και δημοσιογράφου, Δημήτρη Παπανώτα. Συγκεκριμέν...

To... θαύμα του Κασσελάκη με τον «σταυρό από λάδι στη βάφτιση», το ευχαριστώ του Γεωργιάδη και οι αιχμές Πολάκη

Αρκετή συζήτηση έχουν προκαλέσει τόσο οι θέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, υπέρ της θρησκείας και της εκκλησίας όπως εκφράστηκαν κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ όσ...

Φόρτωση άρθρων...