Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Δεύτερη φορά Αριστερά: Σοβιετικού τύπου επέλαση ονειρεύονται στο ΣΥΡΙΖΑ

Προβληματισμό και ανησυχία σε όλους τους νοήμονες και μετριοπαθείς πολίτες  της χώρας προκαλούν οι διαρκείς προκλητικές δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλύπτουν τα σχέδια τους, στην περίπτωση που πετύχουν να ανακαταλάβουν τους αρμούς της εξουσίας.

Με φρασεολογία και τσιτάτα που θα ζήλευαν οι ανατολικογερμανοί ινστρούχτορες την εποχή του ψυχρού πολέμου και με διακηρύξεις που παραπέμπουν στο κλίμα που είχε δημιουργηθεί στις γειτονιές της Αθήνας το Δεκέμβρη του 44, οι "σκληροί" του κ. Τσίπρα ονειρεύονται μια σοβιετικού τύπου επέλαση στην ελληνική δημοκρατία, στο πλαίσιο της στρατηγικής τους για να λάβει "σάρκα και οστά" το όραμα της "δεύτερης φοράς Αριστερά".

Το γεγονός ότι έχει αναδειχθεί σε εμπροσθοφυλακή και σε κορυφαίο εκφραστή της κεντρικής γραμμής της Κουμουνδούρου ο κ. Παύλος Πολάκης, με την ανοχή και τη στήριξη του αρχηγού, καταδεικνύει την ειλημμένη απόφαση της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να παίξει στους ρυθμούς του σκληρού ροκ, της πόλωσης και του διχασμού μέχρι τέλους με απώτερο στόχο την επιστροφή στην εξουσία.

Προκαλεί επίσης αλγεινή εντύπωση ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει πως δεν ακούει τις ανήκουστες εισηγήσεις που παραπέμπουν σε χώρες της λατινικής Αμερικής, όπως εκείνη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου που αναπολεί τις ημέρες των πρασινοφρουρών ως παράδειγμα για το σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αλώσει την κρατική μηχανή και να παραμείνει χρόνια στην εξουσία.

Δεν έχουν τέλος λοιπόν οι φωτοβολίδες των ακραίων του κόμματος που μπορεί κανείς σοβαρός, κεντρώος ή μετριοπαθής ψηφοφόρος να μην τις υιοθετεί, αλλά αποτυπώνουν ανάγλυφα τις σκέψεις και τη νοοτροπία της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης που σε κάθε ευκαιρία φλερτάρει με τις σειρήνες του διχασμού και με όσα πλήγωσαν την Ελλάδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τον περασμένο αιώνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, τι δείχνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ - Που βρίσκονται τα άλλα κόμματα (κάρτες)

Την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ. Άνοδο της Νέας Δημοκρατίας,...

Αυτιάς – Μεϊμαράκης: Μαζί στον προεκλογικό αγώνα για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη Λαμία στην οποία περιοδεύουν συναντήθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Με μια θερμή χειραψία Βαγγέλης και Γιώργος βρέθηκαν στη Λαμία για τα 50 χρόνια της ΝΔ. Και...

Στον Ωρωπό ο Γιώργος Αυτιάς

Στην Ανατολική Αττική βρέθηκε ο αεικίνητος Γιώργος Αυτιάς όπου άκουσε και κατέγραψε προβλήματα και θέματα των πολιτών. «Σας άκουγα 34 χρόνια και στάθηκα δίπλα σας Τώρα αν εκλεγ...

Φόρτωση άρθρων...