Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Νοσεί με κορωνοϊό

Διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό.

Τις προηγούμενες ημέρες ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τις φυλακές Δομοκού.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί το βράδυ της Πέμπτης έκριναν πως ήταν αναγκαίο να διασωληνωθεί, καθώς έχει εμφανίσει βαριά λοίμωξη covid.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν είναι εμβολιασμένος, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο στις επιπτώσεις της μόλυνσης από τον κορωνοϊό, ενώ επιβαρυντικά λειτουργούν τα υποκείμενα νοσήματα που έχει και ότι είναι καπνιστής.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε εμφανίσει τη λοίμωξη προ μιας εβδομάδας και είχε ήπια νόσηση. Ωστόσο, η κατάσταση του επιδεινώθηκε την περασμένη Τρίτη και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια σε εκείνο της Λάρισας.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρέμεινε σε νοσηλεία σε απλή κλίνη έως χθες οπότε κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Τσίπρας επιβεβαιώνει το rebranding: «Δέχομαι προτάσεις από εταιρείες, δεν έχω συνάψει ακόμη συνεργασία»

Στα περί πρόσληψης εταιρείας για να κάνει rebranding στο προφίλ του απαντά το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα. Έπειτα από τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου δείχνει τ...

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι...

Η πρόταση δυσπιστίας απορρίφθηκε από 159 βουλευτές, καθώς στους 158 της Νέας Δημοκρατίας, προστέθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κατσιβαρδάς που προέρχεται από τους "Σπαρτιάτες". ...

Φόρτωση άρθρων...