Tην ικανοποίησή του τονίζει ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, για το αίτημα δικαστικής συνδρομής από τον Παναμά το οποίο κατέθεσε ο Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Χαράλαμπος Βουρλιώτης

Σε ανακοίνωσή του ο συνήγορος της Εύας Καϊλή υπογραμμίζει ότι θα αποδειχθούν οι οργανωτές των ψευδών κατηγοριών κατά της Ελληνίδας ευρωβουλευτή.

Ακόμα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επισημαίνει πως είχε καταθέσει αίτημα για δικαστική συνδρομή από τον Παναμά εδώ και μέρες, ώστε «να διαπιστωθεί η πλαστότητα των παραστατικών των μυθικών εμβασμάτων από το Κατάρ στην κα Καϊλή».

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

«Εδώ και μέρες έχω καταθέσει αίτημα στον κύριο Χαράλαμπο Βουρλιώτη , Πρόεδρο της αρχής καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων, που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα, να ζητήσει δικαστική συνδρομή από τον Παναμά ώστε να διαπιστωθεί η πλαστότητα των παραστατικών των μυθικών εμβασμάτων από το Κατάρ στην κυρία Εύα Καϊλή. Επιτέλους ικανοποιήθηκε το αίτημά μας και θα διαπιστωθεί το ΨΕΥΔΟΣ και οι οργανωτές του».