Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Δολοφονία χαρακτήρα καταγγέλλει η Λουπάκη μετά την απάντηση του διευθυντή στο «Κόκκινο»

Παρασκήνιο

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και τη διεύθυνση του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρησή της ενώ νωρίτερα είχε ζητηθεί η απόλυσή της για ένα σχόλιο για τον Κασσελάκη και τη σκυλίτσα του, έδωσε το βράδυ της Κυριακής η δημοσιογράφος Ευγενία Λουπάκη.

Με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού, Αδάμ Γιαννίκος, στην εκπομπή του το απόγευμα του Σαββάτου και αφού η δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της, η Ευγενία Λουπάκη κάνει λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα», απαντά ότι δεν ήταν αυτή που διέσπειρε fake news όσον αφορά τη φωτογραφία του Κασσελάκη με τη σκυλίτσα του, ενώ επικαλείται μάρτυρες όπως τη Διάνα Βουτυράκου «που άκουσαν και τα περί "κόκκινης κάρτας" και κοψίματος της εκπομπής που μου είπε από τηλεφώνου, όσο και τα νυχτερινά περί υποχρεωτικής 15νθήμερης τουλάχιστον άδειας».

Σημειώνει παράλληλα ότι «η διαρροή που έδωσε η Κουμουνδούρου και δημοσιεύτηκε πανομοιότυπη παντού εγραφε καθαρά για "απόφαση του διευθυντή να ΑΠΟΛΥΣΕΙ τη Λουπάκη που απετράπη με παρέμβαση Καπνισάκη"».

«Παραγοντισμό έκανα εγώ; Γελάει ο κόσμος! Ούτε υποψήφια ήμουν ποτέ, ούτε πλασσαρίστηκα για στέλεχος, ούτε μετακλητή οπουδήποτε, ούτε Γραφείο Τύπου οπουδήποτε. Και στην Κουμουνδούρου πήγα δυο τρεις φορές, στο ισόγειο, για να αφήσω τάπερ στον Καρτερό. Κι άλλες τρεις φορές μετρημένες στο Μαξίμου, μετά το κομμωτήριο που είναι εκεί κοντά» καταλήγει στην ανάρτησή της η Ευγενία Λουπάκη.

loypaki

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ευγενίας Λουπάκη το βράδυ του Σαββάτου

Στην εκπνοή της μέρας θέλω να σημειώσω δυο τρία πράγματα σύντομα, για να τα διαβάσουν κι αυτοί που δεν μπορούν τις σάλτσες:
Πρώτον δεν διέσπειρα εγώ fake news, αλλά το πρακτορείο που μοίρασε παντού τις φωτογραφίες του κ. Κασσελάκη στο Θησείο με την σκυλίτσα του. Δεν είδα πουθενά διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ κατά του MEGA ή των σάιτ που ΟΛΑ αναπαρήγαγαν τις φωτογραφίες. Το ιερό μένος το φύλαγαν για μένα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί, αφού μόλις πριν λίγες μέρες τραγουδούσαν όλοι χαρωποί το Happy Birtday στη σκυλίτσα Φάρλυ, που τα γενέθλιά της κατέκλυσαν τα σόσιαλ με πρωτοβουλία του ίδιου του Κασσελάκη.

Δεύτερον έμαθα πριν λίγο ότι ειπώθηκαν από μικροφώνου από τον διευθυντή του σταθμού κάποια αδιανόητα πράγματα για μένα. Ευτυχώς και -χωρίς να προχωρήσω σε χαρακτηρισμούς - υπάρχουν κι άλλοι και πολύ αξιόπιστοι μάρτυρες που άκουσαν και τα περί "κόκκινης κάρτας" και κοψίματος της εκπομπής που μου είπε από τηλεφώνου, όσο και τα νυχτερινά περί υποχρεωτικής 15νθήμερης τουλάχιστον άδειας. Για παράδειγμα η Διάνα Βουτυράκου που ήταν μπροστά. Αλλώστε η διαρροή που έδωσε η Κουμουνδούρου και δημοσιεύτηκε πανομοιότυπη παντού εγραφε καθαρά για "απόφαση του διευθυντή να ΑΠΟΛΥΣΕΙ τη Λουπάκη που απετράπη με παρέμβαση Καπνισάκη"

Τρίτον εγώ δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να κάνω ζημιά στο σταθμό αλλά αν συνεχιστεί η δολοφονία χαρακτήρα θα προστατεύσω τον εαυτό μου.

Τέταρτον παραγοντισμό έκανα εγώ; Γελάει ο κόσμος! Ούτε υποψήφια ήμουν ποτέ, ούτε πλασσαρίστηκα για στέλεχος, ούτε μετακλητή οπουδήποτε, ούτε Γραφείο Τύπου οπουδήποτε. Και στην Κουμουνδούρου πήγα δυο τρεις φορές, στο ισόγειο, για να αφήσω τάπερ στον Καρτερό. Κι άλλες τρεις φορές μετρημένες στο Μαξίμου, μετά το κομμωτήριο που είναι εκεί κοντά.
Kαλό ξημέρωμα. Το υπόλοιπο στόλισμα αύριο

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε εκδήλωση για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών ο Μητσοτάκης - Παρών και ο Καραμανλής

Σε εκδήλωση με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών - Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολιτισμού» έδωσε το «παρών» σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά και τα ρέστα – Η Κεχαγιά απειλεί πως θα φέρει στη Βουλή προς κύρωση τα μνημόνια με τα Σκόπια

«Γιατί πέντε χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η κυβέρνησή του (σ.σ. του κ. Μητσοτάκη) δεν έφερε προς κύρωση στη Βουλή τα τρία Πρωτόκολλα, τα τρία μνημόνια συνεργασίας, ούτ...

Φόρτωση άρθρων...