Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Δόμνα Μιχαηλίδου: Καμεραμάν τη ρώτησε πότε έρχεται η… υπουργός

Ένα περιστατικό που προκάλεσε γέλιο συνέβη στο υπουργείο Εργασίας, με πρωταγωνίστρια τη Δόμνα Μιχαηλίδου

Παρασκήνιο

Ένα περιστατικό που προκάλεσε γέλιο συνέβη στο υπουργείο Εργασίας, με πρωταγωνίστρια τη Δόμνα Μιχαηλίδου. Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ήταν έτοιμη να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το νομοσχέδιο για την κοινωνική προστασία και τα μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων την περίμεναν.

Όταν η κ. Μιχαηλίδου μπήκε στην αίθουσα, έσπευσε να χαιρετήσει τους δημοσιογράφους και τεχνικούς, ρωτώντας τους αν είναι έτοιμοι. Τότε ένας εικονολήπτης, που δεν την αναγνώρισε ίσως και λόγω της μάσκας, τη ρώτησε αν «η υπουργός έρχεται».

Η Δόμνα Μιχαηλίδου χαμογέλασε, λέγοντας «από την αρχή μου συμβαίνει αυτό. Από την πρώτη ημέρα…». Η υφυπουργός αντιμετώπισε με θετική διάθεση και χιούμορ το περιστατικό αφού είναι συνηθισμένο όλοι να περιμένουν μια μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα να είναι σε υπουργική θέση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Δίπλα – δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις– Να μην σταματήσουν ποτέ οι προσπάθειες για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων δήλωσε ο δή...

Αυτιάς – Μεϊμαράκης: Μαζί στον προεκλογικό αγώνα για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη Λαμία στην οποία περιοδεύουν συναντήθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Με μια θερμή χειραψία Βαγγέλης και Γιώργος βρέθηκαν στη Λαμία για τα 50 χρόνια της ΝΔ. Και...

Φόρτωση άρθρων...