Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Δύο εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες για τον Lykavitos.gr τον Δεκέμβριο

Με ένα δυναμικό φίνις έκλεισε την χρονιά ο Lykavitos.gr.

Αφού τον Δεκέμβριο, καταγράψαμε ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ επισκεψιμότητας με 2.000.000 μοναδικούς επισκέπτες και 6.000.000 page views, όπως φαίνεται και από τα επίσημα όσο και έγκυρα στοιχεία του Google Analytics που σας παραθέτουμε. 

Ο Lykavitos.gr έχει ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ φίλους και εξαιρετικά ΠΙΣΤΟΥΣ αναγνώστες που κάθε χρονιά που περνά αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. 

Κυρίως γιατί αναγνωρίζουν πως τα οχτώ χρόνια που «κυκλοφορούμε» στον ελεύθερο αέρα του διαδικτύου δεν κάναμε ουδεμία Πολιτική, Ιδεολογική και κυρίως Δημοσιογραφική ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ. 

Ευχαριστούμε για την διαχρονική ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ και με ΣΥΝΕΠΕΙΑ την μάχη.  

Πάντα στην πρώτη γραμμή της Ενημέρωσης και πιο ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ μάλιστα τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις κάλπες.

Λυκαβηττός

lykavito_december

   

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Προσωπική απόφαση Κασσελάκη η αποπομπή Παπανώτα - Το είχε αποφασίσει εδώ και μέρες

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την α...

Μέχρι και ο Γκλέτσος... αγανάκτησε με τον Κασσελάκη: «Απογοήτευση το παιδί, ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος» (εικόνες)

Σε πλήρη μεταστροφή της άποψής του για τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις που έδωσε στα σ...

Φόρτωση άρθρων...