Σαββάτο
10 Ιουνίου 2023

Δύο εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες για τον Lykavitos.gr τον Δεκέμβριο

Με ένα δυναμικό φίνις έκλεισε την χρονιά ο Lykavitos.gr.

Αφού τον Δεκέμβριο, καταγράψαμε ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ επισκεψιμότητας με 2.000.000 μοναδικούς επισκέπτες και 6.000.000 page views, όπως φαίνεται και από τα επίσημα όσο και έγκυρα στοιχεία του Google Analytics που σας παραθέτουμε. 

Ο Lykavitos.gr έχει ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ φίλους και εξαιρετικά ΠΙΣΤΟΥΣ αναγνώστες που κάθε χρονιά που περνά αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. 

Κυρίως γιατί αναγνωρίζουν πως τα οχτώ χρόνια που «κυκλοφορούμε» στον ελεύθερο αέρα του διαδικτύου δεν κάναμε ουδεμία Πολιτική, Ιδεολογική και κυρίως Δημοσιογραφική ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ. 

Ευχαριστούμε για την διαχρονική ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ και με ΣΥΝΕΠΕΙΑ την μάχη.  

Πάντα στην πρώτη γραμμή της Ενημέρωσης και πιο ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ μάλιστα τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις κάλπες.

Λυκαβηττός

lykavito_december

   

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ για Ροδόπη: «Δεν κερδίσαμε εμείς, αλλά το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής»

Νέες καταγγελίες έγιναν από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την εκλογή του Φερχάτ Οζγκιούρ και την ανάμειξη του τουρκικού προξενείο Κομοτηνής, προκειμένου ο μουσουλμάνος βουλευτής να κ...

Το «λιβάνισμα» κάνει δουλειά

Οι μεγαλύτεροι χορηγοί του κόμματος «ΝΙΚΗ» δεν είναι ούτε οι Ρώσοι, ούτε τα μοναστήρια. Είναι τα διάφορα Μέσα Ενημέρωσης, κανάλια και εφημερίδες που έχουν βαλθεί να βάλουν το κό...

Φόρτωση άρθρων...