Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μια ακόμα ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το κόμμα με στόχο την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου με θέμα «Πολιτισμός για όλους: Μια συζήτηση για όσα έγιναν και όσα πρέπει να γίνουν». Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα η οποία έχει ανακηρυχθεί ως Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το έτος 2023.

Χαιρετισμό απεύθυναν, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, οι βουλευτές Δυτικής Αττικής Αθανάσιος Μπούρας και Βαγγέλης Λιάκος, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής Κούλα Παραδείση, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ελευσίνας της ΝΔ Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής Γιάννης Σωτηρίου.

Στη συζήτηση την οποία συντόνισε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αρμόδια για τα Περιφερειακά ΜΜΕ Έλενα Σώκου, συμμετείχαν εκπρόσωποι διάφορων κλάδων του πολιτισμού: το Μέλος Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, η Ηθοποιός και Πρόεδρος της ΕΚΟ Πολιτισμού της ΝΔ Αντιγόνη Κανάκη, ο Συγγραφέας, Κριτικός θεάτρου και καθηγητής Κωνσταντίνος Μπούρας και η χορογράφος Αγγελική Αναργύρου.

 Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Συντονιστής του Διαγραμματειακού ΝΔ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, ο Γραμματέας Ατόμων με Αναπηρία ΝΔ Κώστας Λολίτσας, ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας, ο πολιτευτής Δυτικής Αττικής Στέφανος Πουλής, ο τ. πρόεδρος ΕΑΓΜΕ Ανδρέας Τσώκος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Σακελλαρίου, Μάρθα Σαμαρά, Γιάννης Παπαγεωργίου, Βασίλης Γακόπουλος και Δημήτρης Γκουλής.