Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στις Βρυξέλλες: «Η συνεισφορά του απόδημου ελληνισμού στην ανάπτυξη της Ελλάδας»

Παρασκήνιο
Tags: ΟΝΝΕΔ

Εκδήλωση με θέμα «Η συνεισφορά του απόδημου ελληνισμού στην ανάπτυξη της Ελλάδας», πρόκειται να διοργανώσει η ΟΝΝΕΔ κατά την επίσκεψη της στις Βρυξέλλες, κατόπιν προσκλήσεως του Επικεφαλής της Ευρωομάδας της ΝΔ, Αντιπρόεδρο της Κ.Ο. του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και π. Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 18:30, στα Κεντρικά Γραφεία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Rue du Commerce 10, Brussels).

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ο. του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και π. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Γενικός Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Θανάσης Μπακόλας, οι οποίοι παρουσία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου, στελεχών του εκτελεστικού γραφείου της οργάνωσης, νέων ομογενών και μελών της ΟΝΝΕΔ από πόλεις του εξωτερικού θα αναπτύξουν τις προοπτικές της Ελλάδας στο διεθνές στερέωμα, την εμβληματική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για τη διευκόλυνση της ψήφου των πολιτών που κατοικούν στο εξωτερικό και το ρόλο και τη συνεισφορά της ελληνικής ομογένειας στην ανάπτυξη της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα παίξει... μπάλα ο Μητσοτάκης έως τις Ευρωεκλογές και γιατί θα είναι πρωθυπουργός έως το 2031

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, η οποία έβγαλε ειδήσεις και έστειλε βαρυσήμαντα μηνύματα. Έως τις Ευρωεκλογές, η Νέα ...

Κυβίστηση εξάδελφου Κασσελάκη για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα

Σε κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές, προχώρησε ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

Φόρτωση άρθρων...