Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στο πλευρό του Λοβέρδου 85 πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές (εικόνες)

Στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου βρίσκονται ήδη 85 πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε προσφάτως την πρώτη συνάντηση πολιτικής επικοινωνίας με δεκαεπτά από αυτούς στο Μεταξουργείο, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις και με τους υπόλοιπους πολιτικούς.

Το ζήτημα που μονοπώλησε τη συζήτηση ήταν ασφαλώς το μέλλον της παράταξης. Όλοι συμφώνησαν ότι οι εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου αποτελούν ορόσημο για το κόμμα, ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγει ενωμένο και δυνατό, ότι η συμμετοχή πρέπει να είναι μαζική ώστε να σταλεί μήνυμα νίκης και προοπτικής. Στο πρόσωπο του Α. Λοβέρδου οι συνάδελφοι του βλέπουν εκείνον τον πολιτικό, με τον οποίο μαζί θα μπορέσουν να κάνουν την παράταξη μεγάλη ξανά και εκείνον που θα εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας ώστε το ΠΑΣΟΚ να αποτελέσει κεντρική πολιτική επιλογή της κοινωνίας.

IMG_7850

Ποιοι πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές έδωσαν το «παρών»

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση παρόντες ήταν οι: Παναγούλης Στάθης, Αποστολίδης Λουκάς, Ασκητής Θάνος, Βαρδίκος Πυθαγόρας, Γιαννακόπουλος Γιάννης, Θεοδώρου Χρήστος, Καρράς Γιώργος, Κλαυδιανού Μαρία, Γιάννης Δημαράς, Λάλος Κανέλος, Λιντζέρης Δημήτρης, Μαλιώρη Μένη, Μποτόπουλος Κώστας, Παπαγεωργίου Θανάσης, Παπαδάτος Γιάννης, Τζιόλας Λευτέρης, Τσιρώνης Δημήτρης.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν επίσης οι νυν βουλευτές, Νάντια Γιαννακοπούλου και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

IMG_7850

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυβίστηση εξάδελφου Κασσελάκη για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα

Σε κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές, προχώρησε ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου: Γιατί θέλω να εκλεγώ ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοιν...

Φόρτωση άρθρων...