Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Καμπάνια υπέρ υποψηφίου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ εντός του στρατεύματος

Τη διεξαγωγή των Εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής στις 5 και 12 Δεκεμβρίου εισηγείται στην Κεντρική Επιτροπή η αρμόδια επιτροπή καταστατικού του κόμματος.

Την τελική απόφαση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Εκλογών στο ΚΙΝΑΛ θα λάβει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει την Κυριακή.

Την ίδια στιγμή όμως κύμα αντιδράσεων προκαλεσε η αποκάλυψη πως στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει ξεκινήσει ήδη προσπάθεια στήριξης συγκεκριμένου υποψηφίου για την προεδρία του κόμματος. 

Με γραπτά μηνύματα καλούνται στρατιωτικοί και συγγενείς τους, αν είναι δυνατόν, να υποστηρίξουν με τις υπογραφές τους συγκεκριμένο υποψήφιο.

Τα μηνύματα έχουν εξοργίσει τους στρατιωτικούς που τα έλαβαν και τα έχουν αρχειοθετήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό αυτοί που στέλνουν τα μηνύματα και αυτοί που τα λαμβάνουν, δεν έχουν καμία σχέση με το Κίνημα Αλλαγής. 

Ίσως κάποιοι από τους βουλευτές να προχωρήσουν στην κατάθεση σχετικής ερώτησης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σιμόπουλος: «Ο Φλώρος ήταν έξαλλος, έκανε κεφαλοκλείδωμα και έριξε μπουνιά»

Αυτόπτης μάρτυρας στο πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον ανεξάρτητο προερχόμενο από τους Σπαρτιάτες βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο ήταν ο βουλε...

Πώς θα παίξει... μπάλα ο Μητσοτάκης έως τις Ευρωεκλογές και γιατί θα είναι πρωθυπουργός έως το 2031

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, η οποία έβγαλε ειδήσεις και έστειλε βαρυσήμαντα μηνύματα. Έως τις Ευρωεκλογές, η Νέα ...

Φόρτωση άρθρων...