Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Εξηγήσεις για την απομάκρυνση Ξυδάκη από το «Στο Κόκκινο» ζητά ο Φίλης

Παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Ξυδάκης από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», καθώς ο επί δύο χρόνια διευθυντής του ραδιοσταθμού του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον εκτός της συχνότητας.

Ο Νίκος Φίλης σε ανάρτησή του εξαπολύει πυρά για την απομάκρυνση του μέχρι πρότινος διευθυντή του σταθμού. Ειδικότερα ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται ποια σκοπιμότητα επέβαλε αυτή την εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητώντας απαντήσεις για την παραίτηση Ξυδάκη.

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απομάκρυνση του Νίκου Ξυδάκη από το Κόκκινο. Ο Νίκος έδωσε άλλον αέρα και κύρος Στο Κόκκινο 105,5 και ανέβασε την ακροαματικότητα και την αξιοπιστία του. Ποια σκοπιμότητα επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος; Αισθάνεται κανείς την ανάγκη να απαντήσει;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Φίλης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας για το «μπλόκο» στους «Σπαρτιάτες»: Επειδή το είπε ο Άρειος Πάγος είναι θέσφατο; Δεν είμαι αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη

Το κόμμα των Σπαρτιατών δεν θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου και αυτό γιατί ο πραγματικός αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος θεωρείται ο καταδικασμ...

Φόρτωση άρθρων...