Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Ο Αλέκος επανέκαμψε

Παρασκήνιο

Όσοι γνωρίζουν τον Αλέκο Φλαμπουράρη χρόνια, ξέρουν πολύ καλά ότι ο ίδιος έχει φοβερή ικανότητα στους εσωκομματικούς ελιγμούς –κάποιοι, μάλιστα, «άσπονδοι» φίλοι του λένε ότι αυτή είναι και η βασική του ικανότητα στην πολιτική.

Όπως και να έχει, η επαναπροσέγγισή του με τον Αλέξη Τσίπρα δείχνει ότι ο Φλαμπουράρης έχει τον.... τρόπο του. Αν και η σχέση των δύο είχε, στα μισά του καλοκαιριού, κάπως «παγώσει», ο πολιτικός μέντορας του Αλέξη Τσίπρα έχει γίνει ξανά ο πρώτος και τελευταίος συνομιλητής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξ ού και προσφάτως, διοργανώθηκε στο σπίτι του το περίφημο «μυστικό δείπνο» με το «διευθυντήριο» του κόμματος, ενώ για την προσέγγιση των δύο ανδρών είχε παίξει σημαντικό ρόλο και το, πάντα ανοιχτό για τον Αλέξη και την οικογένειά του, αρχοντικό Φλαμπουράρη στην Αίγινα. 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτή είναι η υποψήφια βουλευτής της ΝΙΚΗ που χαστούκισε την Αγγελική Δεληκάρη - Ανεστάλη η κομματική της ιδιότητα

«Αδιανόητη και απαράδεκτη πράξη» χαρακτηρίζει η Νίκη το χαστούκι από υποψήφια βουλευτή του κόμματος στη βουλευτή της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ανασ...

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι 12 υπουργοί που αναλαμβάνουν την ευθύνη περιφερειών για τη Νέα Δημοκρατία

Σε σύσκεψη με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης προήδρευσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αντικείμενο τον προγραμματισμό και τον συντονισμό των δράσεων της Νέας Δημοκρατίας σε ...

Φόρτωση άρθρων...