Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Eμφύλιος στα υπόγεια της Κουμουνδούρου - Διχασμένα και σε πλήρη σύγχυση τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκήνιο

Ένταση, αντεγκλήσεις και ανατροπές στην «αρένα» του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ένταση και στο Διαδίκτυο ανάμεσα στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που έμοιαζαν και αυτά διχασμένα μπροστά στα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η γνωστή «Πεν Νταλαούρα» φανατικά συνέχισε να υποστηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη κάνοντας retweet σε όσα σχόλια πετούσαν καρφιά κατά του Αλέξη Τσίπρα, επιβεβαιώνοντας τον μύθο που θέλει τους πολιτικούς ηγέτες να γίνονται πατροκτόνοι.

Η Πεν Νταλαούρα αναδημοσίευσε και ειρωνικό τουιτ κατά του Τσίπρα. «Αλεξη πού είσαι αγόρι μου ; Πού είσαι πασακα μου ; Πού είσαι ψυχή της ψυχής μου;», το σχόλιο αυτό αποτελεί και αυτό που πολλοί σχολίασαν ότι δεν μπορεί να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την δήλωση του ο πρώην πρωθυπουργός και να μην βρίσκεται στο συνέδριο. Κάτι που εμμέσως σχολίασε και ο Στέφανος Κασσελάκης την Κυριακή.

Από την άλλη, η «Marka2», που μέχρι πρότινος φαινόταν υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, έμοιαζε αποσβολωμένη. Στη τελευταία του ανάρτηση ο συγκεκριμένος λογαριασμός επικρίνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ο κ. Κασσελάκης «έχασε το συνέδριο» και «ζήτησε από το συνέδριο, με επιμονή,λευκή επιταγή και νέες εκλογές για Πρόεδρο».

Όπως δει τα tweets κατανοεί ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός διαφωνούσε με την διεξαγωγή νέων προεδρικών εκλογών. Ταυτόχρονα, υπενθύμιζε την πορεία του Αλέξη Τσίπρα. «Γιατί κάποιοι ξεχνάνε. Ο Τσίπρας ανέλαβε ένα κόμμα στο 3%,το οδήγησε το 2009 στο 4,13%, στις πρώτες εκλογές του 2012 πήγε στο 16,78% στις δεύτερες στο 26,89% και το 2015 στο 36,34%. Λιγότερη αχαριστία. Κανείς δεν πονάει την δημοκρατική παράταξη πιο πολύ από τον Αλεξη», τονίζει σε άλλη ανάρτηση.

Η αλλαγή στάσης του συγκεκριμένου λογαριασμού, σχολιάστηκε εντόνως. Ένα ειρωνικό τουίτ, που αναδημοσίευσε η Πέν Νταλαούρα γράφει: «Τελικά το μόνο σίγουρο που έβγαλε η σημερινή μέρα, με το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι πίσω από το ακάου Μάρκα, δεν κρύβεται ο Καρανίκας!».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ: Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ενταχθεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει κεντ...

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Φόρτωση άρθρων...