Τρίτη
27 Σεπτεμβρίου 2022

Εμπλέκεται και δεύτερος εκδότης στο παραδικαστικό κύκλωμα που διερευνά η Δικαιοσύνη;  

Παρασκήνιο

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε το περασμένο Σάββατο ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης, μέσα από την στήλη του «Πολιτικός Καφές».
Αφού σύμφωνα με την πληροφόρηση του, θα κληθεί και δεύτερος εκδότης για τον οποίον προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία κατά την διάρκεια της Προανάκρισης.
Δείτε αναλυτικά τι έγραψαν το Σάββατο τα «Παραπολιτικά»:        

"Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει εισέλθει η ανακριτική διαδικασία που σχετίζεται με τη διερεύνηση της ύπαρξης παραδικαστικού κυκλώματος το οποίο, όπως προκύπτει από το πόρισμα της Εξεταστικής της Βουλής, λειτούργησε επί των ημερών της θητείας Παπαγγελοπουλου στο υπουργείο Δικαιοσύνης. 
Συγκεκριμένα, από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν να αποστέλλονται από την ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου κλήσεις προς τα πρόσωπα που είναι εν δυνάμει κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Από τους πρώτους που έλαβαν σχετική κλήση για να απολογηθούν είναι η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου. ενώ αντίστοιχη κλήση αναμένεται να λάβουν ο εκδότης της Δημοκρατίας , Γιάννης Φιλιππάκης όπως επίσης και δεύτερος εκδότης, για τον οποίο έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία από τη διαδικασία της προανάκρισης. 
Με βάση τα όσα προκύπτουν από το σχετικό ρεπορτάζ, τελευταίος που θα λάβει κλήση προς απολογία θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής , πρώην αν. υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. 
Σε σχέση. τώρα. με την περάτωση της όλης διαδικασίας, δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η ανάκριση θα έχει ολοκληρωθεί περί τα μέσα Μαρτίου, οπότε και θα φανεί αν θα υπάρξει παραπομπή ή όχι στο Ειδικό Δικαστήριο..."

secret0801

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεοδωρικάκος: «Τα επαναλαμβανόμενα τουρκικά fake news δεν θα έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στο twitter απάντησε στο ανυπόστατο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας SABAH περί δήθεν ύπαρξης και δεύτερου στ...

Πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός σε ακτή του νομού Αττικής από την ΟΝΝΕΔ

Η ΟΝΝΕΔ, αναγνωρίζοντας τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, ξεκίνησε ένα κύκλο δράσεων, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τα περιβαλλοντικά ζητήματα του πλ...

Γαϊτάνης: «Θα βγάλει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για το θετικό δημοσίευμα των Financial Times;»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε αρνητικό δημοσίευμα για τη χώρα, δεν χάνει την ευκαιρία να βγάζει ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης» επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης. Παράλλη...