Τετάρτη
01 Φεβρουαρίου 2023

Εμπλέκεται και δεύτερος εκδότης στο παραδικαστικό κύκλωμα που διερευνά η Δικαιοσύνη;  

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε το περασμένο Σάββατο ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης, μέσα από την στήλη του «Πολιτικός Καφές».
Αφού σύμφωνα με την πληροφόρηση του, θα κληθεί και δεύτερος εκδότης για τον οποίον προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία κατά την διάρκεια της Προανάκρισης.
Δείτε αναλυτικά τι έγραψαν το Σάββατο τα «Παραπολιτικά»:        

"Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει εισέλθει η ανακριτική διαδικασία που σχετίζεται με τη διερεύνηση της ύπαρξης παραδικαστικού κυκλώματος το οποίο, όπως προκύπτει από το πόρισμα της Εξεταστικής της Βουλής, λειτούργησε επί των ημερών της θητείας Παπαγγελοπουλου στο υπουργείο Δικαιοσύνης. 
Συγκεκριμένα, από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν να αποστέλλονται από την ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου κλήσεις προς τα πρόσωπα που είναι εν δυνάμει κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Από τους πρώτους που έλαβαν σχετική κλήση για να απολογηθούν είναι η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου. ενώ αντίστοιχη κλήση αναμένεται να λάβουν ο εκδότης της Δημοκρατίας , Γιάννης Φιλιππάκης όπως επίσης και δεύτερος εκδότης, για τον οποίο έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία από τη διαδικασία της προανάκρισης. 
Με βάση τα όσα προκύπτουν από το σχετικό ρεπορτάζ, τελευταίος που θα λάβει κλήση προς απολογία θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής , πρώην αν. υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. 
Σε σχέση. τώρα. με την περάτωση της όλης διαδικασίας, δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η ανάκριση θα έχει ολοκληρωθεί περί τα μέσα Μαρτίου, οπότε και θα φανεί αν θα υπάρξει παραπομπή ή όχι στο Ειδικό Δικαστήριο..."

secret0801

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν.Δ.: Υποψήφιος βουλευτής στη Λέσβο ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Ιάσων Πιπίνης

Υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Λέσβο θα είναι ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Ιάσων Πιπίνης. Αυτό προκύπτει μετά από τη συνάντηση του Ιάσωνα Πιπίνη με τον Κυριά...

Τουρκικό δίκτυο στοχοποιεί τον Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του για τα Rafale και τα Viper

Συνεχίζουν να στοχοποιούν τα τουρκικά ΜΜΕ τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, λόγω της πρόσφατης δήλωσής του πως τα ελληνικά Rafale kai Viper θα «συντρίψουν την ...

Φόρτωση άρθρων...