Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Εμπλέκεται και δεύτερος εκδότης στο παραδικαστικό κύκλωμα που διερευνά η Δικαιοσύνη;  

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε το περασμένο Σάββατο ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης, μέσα από την στήλη του «Πολιτικός Καφές».
Αφού σύμφωνα με την πληροφόρηση του, θα κληθεί και δεύτερος εκδότης για τον οποίον προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία κατά την διάρκεια της Προανάκρισης.
Δείτε αναλυτικά τι έγραψαν το Σάββατο τα «Παραπολιτικά»:        

"Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει εισέλθει η ανακριτική διαδικασία που σχετίζεται με τη διερεύνηση της ύπαρξης παραδικαστικού κυκλώματος το οποίο, όπως προκύπτει από το πόρισμα της Εξεταστικής της Βουλής, λειτούργησε επί των ημερών της θητείας Παπαγγελοπουλου στο υπουργείο Δικαιοσύνης. 
Συγκεκριμένα, από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν να αποστέλλονται από την ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου κλήσεις προς τα πρόσωπα που είναι εν δυνάμει κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Από τους πρώτους που έλαβαν σχετική κλήση για να απολογηθούν είναι η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου. ενώ αντίστοιχη κλήση αναμένεται να λάβουν ο εκδότης της Δημοκρατίας , Γιάννης Φιλιππάκης όπως επίσης και δεύτερος εκδότης, για τον οποίο έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία από τη διαδικασία της προανάκρισης. 
Με βάση τα όσα προκύπτουν από το σχετικό ρεπορτάζ, τελευταίος που θα λάβει κλήση προς απολογία θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής , πρώην αν. υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. 
Σε σχέση. τώρα. με την περάτωση της όλης διαδικασίας, δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η ανάκριση θα έχει ολοκληρωθεί περί τα μέσα Μαρτίου, οπότε και θα φανεί αν θα υπάρξει παραπομπή ή όχι στο Ειδικό Δικαστήριο..."

secret0801

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μέχρι και ο Γκλέτσος... αγανάκτησε με τον Κασσελάκη: «Απογοήτευση το παιδί, ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος» (εικόνες)

Σε πλήρη μεταστροφή της άποψής του για τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις που έδωσε στα σ...

Φόρτωση άρθρων...