Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Έντονοι διαξιφισμοί Πορτοσάλτε-Καραμέρου: «Είσαι συμμέτοχος για τα γκαζάκια» - Τους «έκοψε» η Αναστασοπούλου

Η ένταση ανέβηκε κατακόρυφα όταν ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα στον Νικολάς Μαδούρο με αφορμή την υπόθεση του πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση πέντε γυναικών.

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ το πρωινό της Δευτέρας (18 Ιουλίου) εξελίχθηκε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Γιώργο Καραμέρο με φόντο την πολιτική κόντρα που έχει προκαλέσει η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Οι λεκτικοί διαξιφισμοί κατέληξαν σε τσακωμό με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Μαρίας Αναστασοπούλου για να δώσει… διαφημίσεις.

Ο Άρης Πορτοσάλτε κατηγόρησε τον συνάδελφό του ως συμμέτοχο στη στοχοποίηση που οδηγεί στα γκαζάκια στο σπίτι του και τον Γιώργο Καραμέρο να τον χαρακτηρίζει μισαλλόδοξο. Θέση πήρε και η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Δεν ντρέπεσαι να καλύπτεις σεξουαλική παρενόχληση πέντε γυναικών. Είσαι εκπρόσωπος του ηλίθιου λαϊκισμού που εκφράζεις», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στον Γιώργο Καραμέρο, με τον δεύτερο να του απαντά: «δεν ντρέπομαι να μιλάω μαζί σου (…) υπερασπίζεσαι τον καταδικασμένο βιαστή, εγώ να ντρέπομαι;».

Με τη Μαρία Αναστασοπούλου να λέει στον καλεσμένο της πως είναι προσβλητικός, ο Γιώργος Καραμέρος κατηγόρησε τον Άρη Πορτοσάλτε πως δεν δέχεται τη διαφορετική άποψη.

Και εκεί… εξερράγη ο Άρης Πορτοσάλτε, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως έχει «γραμμή» να του επιτίθεται και να τον στοχοποιεί, με αποτέλεσμα τα γκαζάκια στο σπίτι του. «Είσαι συμμέτοχος» είπε στον Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος τον χαρακτήρισε μισαλλόδοξο.

Και ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου προσπαθούσε να δώσει το λόγο στη Χριστίνα Κοραή, Πορτοσάλτε και Καραμέρος δεν… σταματούσαν και η παρουσιάστρια αποφάσισε να βάλει τέλος στη συζήτηση, «Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το κάνουμε αυτό. Φεύγουμε για διαφημίσεις», είπε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι...

Η πρόταση δυσπιστίας απορρίφθηκε από 159 βουλευτές, καθώς στους 158 της Νέας Δημοκρατίας, προστέθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κατσιβαρδάς που προέρχεται από τους "Σπαρτιάτες". ...

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Φόρτωση άρθρων...