Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Επεισόδιο Χαρακόπουλου με Ρώσο βουλευτή που φορούσε μπλούζα με το «Ζ»

Επεισόδιο είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με Ρώσο βουλευτή κατά την τελευταία συνεδρίαση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στην Ιταλία.

Το μέλος της ρωσικής Δούμας και εκπρόσωπος του κόμματος «Νέοι Ανθρωποι» εμφανίστηκε μέσω τηλεδιάσκεψης φορώντας μπλούζα με το «Ζ» της εισβολής. Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος που είναι και γενικός γραμματέας της ΔΣΟ και προήδρευε της συνεδρίασης ζήτησε την αποχώρησή του Ρώσου βουλευτή ή την αλλαγή μπλούζας, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες της Διεθνούς Γραμματείας, όπως και τελικώς έγινε.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν με φυσική παρουσία βουλευτές από τα κοινοβούλια της Ελλάδος, της Αιγύπτου, της Βουλγαρίας, της Βόρειας Μακεδονίας, της Αρμενίας, της Ιορδανίας, της Κύπρου, της Μολδαβίας, της Συρίας, της Πολωνίας και ενώ διαδικτυακά συμμετείχαν οι βουλευτές της Ρωσικής Δούμας, της Λευκορωσίας και της Σερβίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...