Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Επικρατείας μέσω... Ειδικού Δικαστηρίου

Παρασκήνιο

Με... τρόμο είδαν στον ΣΥΡΙΖΑ κάτι δημοσιεύματα για ενδεχόμενη συμμετοχή της Βασιλικής Θάνου σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλά ενημερωμένες πηγές μάς διαβεβαιώνουν ότι τέτοιο σενάριο δεν «παίζει», αφού πλέον η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου έχει περισσότερους εχθρούς παρά φίλους στην Κουμουνδούρου.

Πάντως, δεν ισχύει το ίδιο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, καθώς η νέα τροπή που έχει πάρει η υπόθεση Novartis μετά το περίφημο βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου έχει οδηγήσει τον Αλέξη Τσίπρα στην απόφαση να ποντάρει πολιτικά και εκλογικά στην συγκεκριμένη υπόθεση, πιστεύοντας –για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο- ότι θα «βγει κι από πάνω».

Όπως και να έχει, αν το Ειδικό Δικαστήριο τελείωνε με αίσιο τρόπο για τον Παπαγγελόπουλο –δηλαδή με πλήρη αθώωση- πριν τις εκλογές, δε θα έπρεπε να αποκλείουμε συμμετοχή του πρώην υπουργού στο Επικρατείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κακλαμάνης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μήπως ο κ. Κασσελάκης προσβλέπει στις ψήφους των Σπαρτιατών;

Με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Χρ. Κακλαμάνης σχολίασε τη στάση του ΣΥΡ...

Φόρτωση άρθρων...