Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Επιμένει ο Κασσελάκης: «Παρεξηγήθηκε η Ν.Δ. επειδή είπα "θα τους ξεσκίσω"; Το ξαναλέω»

Ανυποχώρητος εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για τη φράση που χρησιμοποίησε πριν από δύο ημέρες, όταν κατά τη διάρκεια συνάντησής του με υγειονομικούς στην Πρέβεζα επισήμανε ότι «πείτε μου ότι θέλετε και μην φοβάστε για αντίποινα, θα τους ξεσκίσω».

Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας με τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό να εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει «Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η Νέα Δημοκρατία επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ; Το ξαναλέω λοιπόν».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: «Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ; Το ξαναλέω λοιπόν.

Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί «κάφρους» και «ανθρωπάκια» και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για εσάς, για δικαιοσύνη και αξιοκρατία.
Μπείτε στο https://isyriza.gr/opinion_form και ενημερώστε μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο ΕΣΥ.
Μαζί, ως κοινωνική αντιπολίτευση, θα αλλάξουμε τη χώρα προς την πρόοδο, είτε το θέλουν είτε όχι».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Έκθεση Κόμικς και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου ο Στέφανος Κασσελάκης - Η απρόσμενη συνάντηση με τον Μαργαρίτη Σχοινά

Την Έκθεση Κόμικς και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. O κ Κασσελάκης ήταν συνοδευόμενος από τ...

Κασσελάκης: Θα ανοίξουμε τις πόρτες μας, με αξιοκρατία θα αγκαλιάσουμε νέα μέλη ισότιμα

«Εάν στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να πάρει ένα πολύ καλό ποσοστό, να είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε κοντύνει επιτέλους την αλαζονεία του 41%, εμείς δεν θα είμαστε αλαζόνες στην άλλη μεριά τ...

Φόρτωση άρθρων...