Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Θεοδωρικάκος: Επιπλέον 1.000 αστυνομικοί και 100 περιπολικά στην Αττική

Την ενίσχυση των δυνάμεων της Αστυνομίας στην Αττική ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η Κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «ρίχνουν» στη μάχη με το έγκλημα 1.026 αστυνομικούς επιπλέον στην Αττική. Ακόμα, 100 περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. θα κάνουν περιπολίες στις γειτονιές της Αθήνας από τα μεσάνυχτα μέχρι το ξημέρωμα, όπως ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας.

«Από την 1η Νοεμβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά για περιπολίες τη νύχτα. 12-6 τη νύχτα θα περιπολούν στις γειτονιές» είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. 

«Από τη Δευτέρα ξεκινά πρόσθετη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων με 1.026 άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ», πρόσθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Οι αστυνομικοί θα είναι τελειόφοιτοι της σχολής Αστυφυλάκων. Ενδεικτικά το Τμήμα της Καλλιθέας, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός, αναμένεται να ενισχυθεί με 25 αστυνομικούς.

Η επίσκεψη εντάσσεται στις σχεδόν καθημερινές επαφές που έχει ο Τάκης Θεοδωρικάκος με στελέχη του σώματος και δημάρχους προκειμένου να καταγράψει τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε υπηρεσία αλλά κυρίως τα προβλήματα των πολιτών σε σχέση με την ασφάλεια και την εγκληματικότητα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη

Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στα όσα καταλόγισε ο Πρωθυπουργός κατά του Νίκου Ανδρουλάκη. Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργ...

Φόρτωση άρθρων...