Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Αργολίδας

Παρασκήνιο

Τον Νομό Αργολίδας επισκέφτηκαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κονταδάκης, ο Οργανωτικός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων ΝΔ Μένιος Κορομηλάς, ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ Ανδρέας Καρασαρίνης συνοδευόμενοι από τον βουλευτή του νομού Γιάννη Ανδριανό και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Αργολίδας Παναγιώτη Ζαχαριά.
 
Ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ Παύλος Μαρινάκης επισκέφτηκε το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Πυργέλας όπου συνομίλησε με τους υπευθύνους αλλά και τους γονείς και κηδεμόνες των φιλοξενούμενων για το έργο τους και τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία.
 
Στη συνέχεια, ο Γραμματέας, τα στελέχη της ΝΔ και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βρέθηκαν στην επιχείρηση εμπορίας ελαιολάδου ΑΦΟΙ Φάκλαρη, μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία εξάγει το 70% του παραγόμενου προϊόντος της σε χώρες του εξωτερικού και έχει βραβευθεί για τα προϊόντα της διεθνώς, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν την επιχείρηση τεντών και συστημάτων σκίασης «Alpha» Αποστολόπουλος ΑΕ. Εκεί οι ιδιοκτήτες της οικογενειακής επιχείρησης ξενάγησαν τα στελέχη του κόμματος σε όλη τη γραμμή της παραγωγικής διαδικασίας της εταιρείας η οποία εξάγει το 65% των προϊόντων της σε δεκάδες χώρες του εξωτερικού.

dW

Κατόπιν ο Παύλος Μαρινάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου και τα στελέχη του κόμματος και της ΔΕΕΠ Αργολίδας βρέθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σχοινοχωρίτη. Βασικά θέματα της συζήτησης ήταν τα μεγάλα έργα που προχωρούν στον νομό όπως η ένωση του νομού με τον Ε9 και η Μαρίνα του Ναυπλίου.
 
Ο Γραμματέας της ΝΔ επισκέφτηκε έπειτα την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος και πραγματοποίησε μια συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Νεκτάριο συνομιλώντας μαζί του για τα ζητήματα του νομού.
 
Στη συνέχεια τα στελέχη της ΝΔ περιηγήθηκαν στο κέντρο της πόλης του Ναυπλίου συνομιλώντας με πολίτες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πριν επισκεφτούν τον Ι.Ν Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο. Στον Ιερό Ναό καθημερινά δίνονται γεύματα αγάπης σε 180 άτομα δύο φορές την ημέρα. Παράλληλα ο πατήρ Ελευθέριος και οι εθελοντές που συνδράμουν το έργο του ναού, παρέχουν εκτός από τα συσσίτια και ρούχα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

dW

Κατόπιν, τα στελέχη του κόμματος και ο ΓΓ Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου βρέθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών επισκεπτόμενοι και το Μουσείο που λειτουργεί στο χώρο.
 
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος επισκέφτηκε το Συσκευαστήριο «Λυκοσκούφης Extra Fruit», κατόπιν, τα χοιροτροφεία και τα πτηνοτροφεία «Γεώργα», το ελαιοτριβείο «Μελάς», ενώ ακολούθησε και συνάντηση-συζήτηση με πολίτες στο κέντρο του Λυγουρίου, μετά την οποία βρέθηκε στον ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου.
 
Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Ερμιονίδας, όπου συνάντησε τον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο, στη συνέχεια συνάντησε και συνομίλησε με πολίτες στο Πόρτο Χέλι και αμέσως μετά επισκέφτηκε τον υπό κατασκευή κόμβο Κρανιδίου-Πορτοχελίου και την μαρίνα του Πόρτο Χελίου.

dW

Ταυτόχρονα, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου βρέθηκε στο Τελωνείο του Ναυπλίου και το Κτίριο Βίγγα.
 
Η επίσκεψη στον νομό Αργολίδας ολοκληρώθηκε με την Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ του Νομού Αργολίδας στην οποία συμμετείχαν μαζικά, στελέχη του κόμματος από όλο τον νομό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιώργος Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε

Την εικόνα της αναταραχής στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στο «θαύμα» κατά την βάπτισή του, επιβεβαίωσαν με τον πιο ηχηρό τρόπο οι σημερινές δηλώσ...

Αιχμές Μωραΐτη για βάφτιση Κασσελάκη: «Ο σταυρός που σχηματίστηκε είναι αυτός που καβαλάμε εμείς που ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης. Ο γνωστός στιχουργός αναφέρθηκε στην βάφτιση Στέφανου Κασσελάκη ο γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης, όπο...

Φόρτωση άρθρων...