Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Επίθεση με αεροβόλο όπλο στο γραφείο του Μαρκόπουλου - Έσπασε τζαμαρία

Παρασκήνιο

Επίθεση με αεροβόλο όπλο έγινε το απόγευμα στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημήτρη Μαρκόπουλου που βρίσκεται στην Νίκαια λίγο πριν τις 17:00. 

Σύμφωνα με το σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία, άγνωστος περνώντας από το σημείο, πιθανότατα με αεροβόλο όπλο σημάδεψε το κτήριο και πέτυχε την τζαμαρία του γραφείου του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην οποία προκάλεσε θραύση.

Στο σημείο βρέθηκε το απόγευμα η Ασφάλεια, ενώ την υπόθεση επιβλέπει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί σφαίρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον χώρο δεν υπήρχαν άτομα, ωστόσο λίγα λεπτά μετά, στις 17:00 ο Δημήτρης Μαρκόπουλος είχε προγραμματισμένη συνάντηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα, στο ευρωψηφοδέλτιο μετά την αποπομπή Παπανώτα

Ο γιος της Κατερίνας Παπακώστα, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, αντικαθιστά τον Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είναι ο πρώτος επιλαχών στ...

Σε κουβανέζικο μπαρ στου Ψυρρή με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Μια χαλαρή έξοδο για ποτό μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκανε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Στην εκδήλωση στον Ελληνικό Κόσμο, όπο...

Φόρτωση άρθρων...