Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Επίθεση στο γραφείο της Έλενας Ράπτη στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Έλενας Ράπτης, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ειδοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την επίθεση. Οι δράστες έγραψαν συνθήματα στους τοίχους υπέρ κρατούμενων αντιεξουσιαστών και αποχώρησαν πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Την επίθεση καταδίκασε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στο γραφείο της Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη. Φαίνεται ότι ορισμένοι δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών - ή, ακόμα χειρότερα, την αντιλαμβάνονται και επενδύουν στην αποσταθεροποίηση. Είτε τους αρέσει, είτε όχι, η Ελλάδα είναι Κράτος Δικαίου και ως τέτοιο λειτουργεί για όλους. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη ότι θα εντοπίσουν και θα τιμωρήσουν σύμφωνα με τον νόμο τους δράστες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί, βοηθάει και στη χώνεψη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση. Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτη...

Φόρτωση άρθρων...