Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Επίθεση των παρακρατικών του Ρουβίκωνα στην οικία του Γ.Γ. της Βουλής, Γιώργου Μυλωνάκη (εικόνες)

Παρασκήνιο

Σε ακόμη μία «ακτιβιστική ενέργεια» προχώρησαν αργά χθες το βράδυ οι παρακρατικοί του Ρουβίκωνα στοχοποιώντας αυτή τη φορά τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής, Γιώργο Μυλωνάκη.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί, δέκα …καλόπαιδα της οργάνωσης, που συνεχίζει να δρα ανεξέλεγκτα και τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι που διαμένει η οικογένεια Μυλωνάκη. 

Σε δήλωσή του ο Γιώργος Μυλωνάκης αναφέρει: «Η Ελευθερία, η Δημοκρατία, οι Θεσμοί δεν εκβιάζονται, δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται».

Δήλωση για την επίθεση στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα της Βουλής έκανε και ο Πρόεδρος της, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, με αφορμή επίθεση του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα της Βουλής, κ. Γιώργου Μυλωνάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις πρόσφατες, απόλυτα καταδικαστέες επιθέσεις που γίνονται σε σπίτια βουλευτών, προστέθηκε και η επίθεση, εξίσου καταδικαστέα, στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα της Βουλής από τον ‘‘Ρουβίκωνα’’.

Ύπουλα, μέσα στο σκοτάδι, με άνανδρο στόχο σπίτια και οικογένειες, δεν πετυχαίνουν τίποτα άλλο παρά μόνο τη διαρκή αποδοκιμασία και καταδίκη τους από την ελληνική κοινωνία, την ίδια στιγμή που κατάδικοι ή υπόδικοι, στο φως όμως της ημέρας, αντιμετωπίζονται και θα αντιμετωπίζονται από τη Δικαιοσύνη», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής».

Επίθεση των παρακρατικών του Ρουβίκωνα στην οικία του Γ.Γ. της Βουλής, Γιώργου Μυλωνάκη
Επίθεση των παρακρατικών του Ρουβίκωνα στην οικία του Γ.Γ. της Βουλής, Γιώργου Μυλωνάκη

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οργισμένος ο Γεωργιάδης με Σπηλιωτόπουλο: Με βρίζει ο αχάριστος, ενώ τον είχα στηρίξει

Την ενόχλησή του εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, με τον υπουργό Υγείας να στρέφεται εναντίον του με αφορμή όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμ...

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Φόρτωση άρθρων...