Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

‘Έρχονται αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις επί ΣΥΡΙΖΑ, ποιοι δίνουν ραπόρτο σε μεγάλη Ευρωπαϊκή πρεσβεία, και η «πυρηνική» εξαγγελία στην ΔΕΘ 

Η καυτή πολιτικά εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα, υποχρεώνει το On Target να επιστρέψει στην… αγωνιστική δράση λίγο νωρίτερα του αναμενομένου.
Και υποσχόμαστε την νέα «σεζόν» να τηρήσουμε – όσο αυτό πάντα είναι δυνατόν – την καθημερινή μας παρουσία μέσα από τις φιλόξενες στήλες του Lykavitos.gr

@ Αποκαλύψεις για νέες παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών από την ΕΥΠ υπονοεί το «σύστημα» του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ, πως θα «σκάσουν» το επόμενο διάστημα αλλά εκεί στην Κουμουνδούρου καλά θα κάνουν να κρατούν μικρό καλάθι. Γιατί έχουν τόσο λερωμένη την φωλιά τους από τον ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ τρόπο που κυβέρνησαν για 4,5 χρόνια που εάν ο Μητσοτάκης αποφασίσει να περάσει στην αντεπίθεση, δημοσιοποιώντας τις ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ που χρησιμοποίησαν σε ότι έχει να κάνει με την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτικών τους αντιπάλων, δεν θα τους ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας. Και αυτά τα γράφουμε μετά λόγου γνώσεως, αφού τα όσα αποκαλύφθηκαν το τελευταίο διάστημα είναι παρωνυχίδα μπροστά στην ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ που, όπως ακούγεται,  είχε «παραγγείλει» το Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ είτε μέσω ΕΥΠ είτε μέσω «ιδιωτικών» καναλιών. 
«Ακούγανε» τους πάντες επί 4,5 χρόνια (βεβαίως και κάποιους… επικίνδυνους  δικούς τους) και όπως ισχυρίζονται αυτοί που ξέρουν , υπάρχουν και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για όλα τα παραπάνω.
Λέτε μέχρι την Τετάρτη (ή την Παρασκευή) που θα διεξαχθεί η συζήτηση στην Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, να έχουμε και τίποτε «φρέσκα κουλούρια» για τις υποκλοπές που να αφορούν την δράση του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ επί της αλήστου μνήμης εποχή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;   

@ Πολιτικά πάντως είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει σε όλους τους τόνους στην συζήτηση πως οι ΕΚΛΟΓΕΣ θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, κλείνοντας για ακόμη μια φορά την πόρτα στα σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. 
Αυτό πάντως που δεν θα «κλείσει» άμεσα είναι η πιθανότητα ΑΛΛΑΓΗΣ του ΕΚΛΟΓΙΚΟΎ ΝΟΜΟΥ με τον οποίο θα διεξαχθούν οι εκλογές της δεύτερης Κυριακής.
Παρότι στο Μαξίμου αναγνωρίζουν πως παραήταν… αισιόδοξος αυτός που συνέταξε τον νόμο και πως δυσκολεύει πλέον εξαιρετικά η υπόθεση ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου μετά το κύμα των δημοσκοπήσεων που θα περιλαμβάνει και τα όσα θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ. 

@ Αυτό που μάθαμε είναι πως κάποιοι κυβερνητικοί κύκλοι θεωρούν πως ο πρωθυπουργός θα μπορούσε να ενεργοποιήσει μια… πυρηνικού τύπου εξαγγελία στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα άλλαζε συνολικότερα το πολιτικό κλίμα.
Αναφερόμαστε στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Δώρου και του 14ου Μισθού – Σύνταξης σε Δημοσίους Υπαλλήλους και Συνταξιούχους, εφόσον η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές.
Και πως τώρα πλέον, που έληξε και τυπικά η υπόθεση ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, δεν απαιτείται το «πράσινο φως» των Βρυξελλών. 
Για να δούμε…  

@ Αληθεύει άραγε πως κάποιοι πρωταγωνιστές της πρόσφατης υπόθεσης των υποκλοπών (όχι πολιτικά πρόσωπα) διατηρούν διαχρονικά πολύ… στενό «κανάλι» με πρεσβεία ισχυρής Ευρωπαϊκής χώρας; Και πως ενημερώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα (προφανώς… αμισθί) τους ανθρώπους της ξένης πρεσβείας για κάποια τεκταινόμενα στο εσωτερικό της Κυβέρνησης; Είτε τηλεφωνικά, είτε δια ζώσης;  

@ Η Όλγα Κεφαλογιάννη οφείλει να είναι πιο προσεκτική, αφού σε καμιά περίπτωση δεν ταιριάζει με την ως τώρα σοβαρή δημόσια εικόνα της, να καταλήξει ως η πολιτικός που επιβεβαιώνει τις «προφητείες» του γραφικού Νοστράδαμου – Αντώναρου, του υπερφίαλου Καραχάλιου και διάφορων άλλων περιφερόμενων πολιτικών πτωμάτων της Δεξιάς.
Και οι όποιες, θεμιτές, μελλοντικές πολιτικές της φιλοδοξίες, ξεκάθαρα υπονομεύονται με άστοχες δημόσιες παρεμβάσεις της, σαν και αυτή της περασμένης βδομάδας. 

@ Νέο πρόγραμμα περιοδειών περιμένει υπουργούς και τους «γαλάζιους» βουλευτές με την επιστροφή του από τα μπάνια του Αυγούστου.
Λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο, ο γραμματέας της ΝΔ μαζί με στενούς συνεργάτες του, αλλά και στελέχη από το Μαξίμου συναντήθηκαν για οριστικοποιήσουν τις  νέες δράσεις του κόμματος και της κυβέρνησης. 
Κοινώς Μαξίμου και Πειραιώς, ετοιμάζουν, κατ’ εντολή του πρωθυπουργού, πρόγραμμα εξορμήσεων μεικτών κλιμακίων, υπουργών, βουλευτών και κομματικών στελεχών στην περιφέρεια προκειμένου να εξηγήσουν στον κόσμο το κυβερνητικό έργο που έγινε τρία χρόνια τώρα, να ακούσουν τα παράπονα του κόσμου και να κρατήσουν σημειώσεις για διορθώσεις και αλλαγές όπου χρειάζεται και να πείσουν τον κόσμο ότι όντως η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως το λέει και το σύνθημα, θα βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη. 

@ Μια νέα δημοσκόπηση κυκλοφόρησε εσχάτως για τη Β’ Αθηνών (Νότιο Τομέα) και δη τους γαλάζιους υποψηφίους. Εκείνο που προέκυψε και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη είναι ότι προηγούνται με διαφορά οι κ. Δένδιας και Θεοδωρικάκος οι οποίοι μαζεύουν όλους τους σταυρούς και ακολουθούν Κυρανάκης, Διον. Χατζηδάκης και Σοφία Βούλτεψη.
Μεγάλο ντέρμπι για μια θέση στον ήλιο της Βουλής προβλέπεται για Βασίλη Σπανάκη, Γιάννη Καλιάνο, Άννα Καραμανλή, Χάρη Θεοχάρη και Μπάμπη Παπαδημητρίου.
Βέβαια όλα αυτά ισχύουν για το σήμερα καθώς μόλις οι υποψήφιοι ξεδιπλώσουν προγράμματα και αρχίσουν τα μεγάλα τραπεζώματα, τότε είναι πιθανό ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν.|
Όχι όμως οι πρώτοι να γίνουν έσχατοι. Αυτό θα είναι σούπερ έκπληξη…

@ Να ακολουθήσει την παράδοση και τα χνάρια της οικογένειας έχει αποφασίσει ένα ακόμα μέλος της ευρύτερης οικογένειας Παπανδρέου.
Ο λόγος για τον Κωστή Κατσανέβα, γιο του αείμνηστου Θόδωρου Κατσανέβα και της Σοφίας Παπανδρέου.
Ο δισέγγονος του Γεωργίου Παπανδρέου και εγγονός του Ανδρέα  έκανε παρθενική του εμφάνιση στο πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όπου εκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ενώ και εκπροσώπησε με τη μητέρα του την οικογένεια Παπανδρέου στην τιμητική εκδήλωση που έγινε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα εγκαίνια της αίθουσας που φέρει το όνομα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.
Όσον αφορά το μέλλον, δεν έχει αποφασίσει αν θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εθνικές εκλογές. Άλλωστε, όπως λέει το άμεσο περιβάλλον του, ο ίδιος δεν βιάζεται και προτιμά τα σταθερά βήματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φαραντούρης: Ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας - Οργισμένη αντίδραση από ΝΔ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φαραντούρη, ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας». ...

Επιμένει ο Φαραντούρης: Ευχής έργον να παραιτήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα

Σε επανάληψη της δήλωσής του που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης το πρωί της Πέμπτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι «ευ...

Φόρτωση άρθρων...