Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

«Qatargate»: Αυτές είναι οι βαλίτσες του πατέρα της Καϊλή - Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες (photos)

Παρασκήνιο

Στη δημοσιότητα έδωσε η βελγική αστυνομία νέα φωτογραφία με όλα τα χρήματα που βρέθηκαν κατα τις έρευνες για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η Εύα Καϊλή.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι βελγικές αρχές περιλαμβάνεται μια βαλίτσα με χρήματα, η οποία πιθανότατα είναι αυτή με την οποία βρέθηκε ο πατέρας της Εύας Καϊλή.

Στην ανάρτηση των βελγικών αρχών αναφέρεται: «Στο πλαίσιο φακέλου της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για ύποπτη διαφθορά, με στόχο άτομα που δραστηριοποιούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ομοσπονδιακή Δικαστική Αστυνομία κατέσχεσε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ κατά τη διάρκεια ερευνών που διενεργήθηκαν στην περιοχή των Βρυξελλών».

xrimata-kaili
xrimata-kaili

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...