Σαββάτο
25 Μαρτίου 2023

Συνηγορός Καϊλή: «Δεν λέει πουθενά ότι έδωσε τη βαλίτσα με τα χρήματα στον πατέρα της για να τα κρύψει»

Παρασκήνιο

«Πουθενά δεν λέει ότι έδωσε την βαλίτσα με τα χρήματα στον πατέρα της για να τα κρύψει». Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, δικηγόρου της Εύας Καϊλή με αφορμή το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ όπου γινόταν λόγος σε όσα ανέφερε το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι βελγικές αρχές σε βάρος της.

Παράλληλα ο κ. Δημητρακόπουλος τονίζει ότι η πελάτισσά του έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία στις 10/12/2022, απολογήθηκε στον ανακριτή στις 11/12/2022 και έδωσε νέα κατάθεση στην αστυνομική στις 19/12/2022.

«Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε προγενέστερα των καταθέσεων - απολογίας, στις 9/12/2022, δεν υπάρχει συνεπώς αποδεικτό μέσο που να στηρίζει την εσφαλμένη παραδοχή του ότι η κυρία Καϊλή έδωσε εντολή να κρύψει ο πατέρας της τα χρήματα. Η κυρία Καϊλή, μόλις διαπίστωσε την ύπαρξη των χρημάτων αισθάνθηκε ότι τα χρήματα αυτά ήσαν ένα τοξικό τέρας, που έπρεπε άμεσα να απομακρύνει από το κοινό με τον σύντροφό της διαμέρισμα, παρακάλεσε τον πατέρα της να μεταφέρει την βαλίτσα σε κεντρικότατο ξενοδοχείων των Βρυξελλών, όπου από εκεί τα χρήματα θα τα παραλάμβανε ο πραγματικός κάτοχος, αυτών, τον οποίο ζωγράφιζαν δημοσιεύματα της Le Soir», προσθέτει ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Η διαρροή στοιχειων της δικογραφια ρητα απαγορευται στο Βέλγιο, γιατι προκαλεί δυσχέρεια στην έρευνα αλλά και εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη», καταλήγει ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή.

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

Η κυρια Καιλη εχει δωσει καταθεση στην αστυνομία στις 10/12/22, απολογία στον ανακριτή στις 11/12/22, νέα κατάθεση στην αστυνομία στις 19/12/22, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λεει οτι έδωσε την βαλιτσα με τα χρήματα στον πατέρα της ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙ . Το ενταλμα σύλληψης εκδόθηκε ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ των καταθέσεων -απολογίας , στις 9/12/22, δεν υπαρχει συνεπως αποδεικτικο μέσο που να στηρίζει την εσφαλμένη παραδοχή του οτι η κυρια Καιλη εδωσε εντολή να κρύψει ο πατερας της τα χρηματα . Η κυρία Καϊλή , μολις διαπίστωσε την υπαρξη των χρηματων αισθάνθηκε οτι τα χρηματα αυτα ήσαν ενα τοξικό τερας , που επρεπε αμεσα να απομακρύνει απο το κοινο με τον σύντροφο της διαμερισμα,παρακαλεσε τον πατερα της να μεταφερει την βαλιτσα σε κεντρικότατο ξενοδοχειο των Βρυξελλών , οπου απο εκει τα χρηματα θα τα παραλάμβανε ο πραγματικός κάτοχος αυτων , το οποιον ζωγράφιζαν δημοσιεύματα της Le soir. Η διαρροή στοιχειων της δικογραφια ρητα απαγορευται στο Βέλγιο , γιατι προκαλει δυσχέρεια στην ερευνα αλλα και εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινη γνωμη .

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξεκινά περιοδείες ο Μητσοτάκης, το ρίσκο Ανδρουλάκη, συνεχίζονται οι τραπεζικές αναταράξεις

- Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στη γαλάζια κομματική οργάνωση για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία το απόγευμα της Δευτέρας. Τα τηλέφωνα και τα sms έχουν πάρει φωτι...

Φόρτωση άρθρων...