Πέμπτη
20 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές: Αυτό είναι το προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ - «Ο χρόνος μετράει»

Παρασκήνιο

Με τον τίτλο «Ο χρόνος μετράει» το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το προεκλογικό του σποτ.

Στο βίντεο, γίνεται μία αναφορά εν συντομία την εκπαίδευση, την τρίτη ηλικία και το ΕΣΥ, το στεγαστικό, την εργασία, την κλιματική αλλαγή.

«Εσύ χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για αυτά που αξίζουν. Ο χρόνος μετράει, 9 Ιουνίου για την Ελλάδα και την Ευρώπη» αναφέρει στη συνέχεια το σποτ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να εμφανίζεται να μιλάει σε μια ομάδα πολιτών.

«Ηρθε η ώρα να αρχίσει ο χρόνος να μετράει. Να κάνουμε τις ευκαιρίες, πράξη για όλους. Τώρα, για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Στις 9 Ιουνίου, συνεχίζουμε πιο δυνατά. Γιατί οι πράξεις μετράνε» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με το σποτ να κλείνει με το εξής μήνυμα: «Μπορούμε και αξίζουμε περισσότερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Κωνσταντινόπουλος προκαλεί τον Ανδρουλάκη: «Δεν φοβάμαι τη διαγραφή – Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν»

Αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη άφησε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι δεν φοβάται τις διαγραφή από το κόμμα. Ο Οδυσσέας...

Κρίση στην Ελληνική Λύση: Ο Βελόπουλος διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τον Σαράκη

Με απόφαση του προέδρου της «Ελληνική Λύσης», Κυριάκου Βελόπουλου, ο βουλευτής Παύλος Σαράκης τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Η ανακοίνωση του κόμματος αν...

Φόρτωση άρθρων...