Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Ευρωεκλογές: Ο Τσίπρας προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Εντύπωση προκαλεί η ενεργοποίηση του Αλέξη Τσίπρα παραμονές των ευρωεκλογών. Σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Αυτό που επιδιώκει είναι να έχει λόγο και ενδεχομένως ρόλο στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ή… όπως αλλιώς μετονομαστεί, όπως ακούγεται έντονα.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο Αλέξης Τσίπρας ενίσχυσε επικοινωνιακά το πολιτικό του γραφείο προκειμένου να περνάει τις δικές του θέσεις στα Μέσα Ενημέρωσης που εξακολουθεί να έχει πρόσβαση. Σε εβδομαδιαία βάση, το γραφείο του Τσίπρα θα διανέμει σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους ένα «non paper» που θα περιλαμβάνει το δικό του στίγμα για τις πολιτικές εξελίξεις.

Όπως αντιλαμβάνεστε, στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ετοιμάζονται για… γλέντια μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, προεξοφλώντας από τώρα ότι θα είναι αρνητικό για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Έκρηξη» Ζαχαριάδη κατά Σπηλιωτόπουλου: Δεν έχει θεσμικό ρόλο, δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Καταπέλτης ήταν ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης, για τις τελευταίες δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Μιλώντας στο Action24, ο κ. Ζαχαριάδης ...

Η ενόχληση του Μαξίμου με τη Μαρίνα Σάττι

Η δυσαρέσκεια και η ενόχληση του Μαξίμου για τη Μαρίνα Σάττι και τα χασμουρητά της στη Eurovision μεταφέρθηκε ήδη στη διοίκηση της ΕΡΤ. Το Μέγαρο Μαξίμου εξέφρασε δυσαρέσκεια γι...

Φόρτωση άρθρων...