Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη επικοινώνησαν σήμερα, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη για να του εκφράσουν τις θερμές ευχές τους για ταχεία ανάρρωση, καθώς και για την Εορτή των Χριστουγέννων. Τις ευχές του εξέφρασε και ο υπ. Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Βαρθολομαίος ο οποίος διαγνώστηκε χθες θετικός στον κορoνοϊό παρακολουθείται σε κεντρικό νοσοκομείο της Πόλης και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.

Χθες ο κ. Βαρθολομαίος είχε επικοινωνία με  καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος του εξέφρασε το προσωπικό ενδιαφέρον του Έλληνα πρωθυπουργού, του υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη και της ελληνικής κυβέρνησης για ταχεία ανάρρωση

Ο Παναγιώτατος ζήτησε από τον κ. Τσιόδρα να μεταφέρει διά του κ. Πρωθυπουργού προς τον ελληνικό λαό, τις πατρικές ευχές του και την Πατριαρχική ευλογία για το άγιο Δωδεκαήμερο.

Χθες βράδυ επίσης ο Τούρκος υπουργός Υγείας μετέφερε στον Οικ. Πατριάρχη τις θερμές ευχές του προέδρου Ερντογάν, ενώ με μαζί του επικοινώνησε επίσης ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας Νούρι Ερσόυ.