Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Φεύγας: Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκήνιο

Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τα σκοτεινά παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε μεταξύ άλλων, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Flash 99,4 της Θεσσαλονίκης, ο  Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.
 
Στο θέμα των υποκλοπών, ο κ. Φεύγας τόνισε ότι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι να κυλήσει η χώρα στον βούρκο και τη λάσπη, υιοθετώντας άκριτα δημοσιεύματα που δεν τεκμηριώνονται, προκειμένου να καρπωθεί πολιτικά οφέλη. Όπως είπε, η υπόθεση έχει λάβει τον δρόμο της Δικαιοσύνης αφενός και αφετέρου, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν, ποιος λέει όσα λέει και χωρίς αποδείξεις. Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε ακόμα πως, σε όλη αυτή την ενορχηστρωμένη προσπάθεια να κυλήσει η χώρα στον βούρκο, η Νέα Δημοκρατία θα απαντά με ψυχραιμία και πολιτικούς όρους, ενώ η κυβέρνηση θα μιλά με πράξεις πάνω στα σοβαρά προβλήματα που γεννά η εποχή και η ενεργειακή κρίση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
 
Αναφερόμενος στην χθεσινή απεργία, ο κ. Φεύγας παρατήρησε πως οι διοργανωτές των κινητοποιήσεων, δεν θα πρέπει να έμειναν και πολύ ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή των εργαζομένων σε αυτές. Όπως επισήμανε, μπορεί αφενός οι Έλληνες πολίτες να βιώνουν μεγάλη αγωνία για την εξελισσόμενη κατάσταση σε επίπεδο πληθωρισμού, ακρίβειας και ενεργειακής κρίσης, αφετέρου όμως, αντιλαμβάνεται ότι λόγω των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης που έχουν επιτευχθεί στη χώρα μας, η κυβέρνηση μπορεί και χρηματοδοτεί μια σειρά μέτρων, με τα οποία, οι συνέπειες από αυτές τις απανωτές και αλληλοεξαρτόμενες κρίσεις αμβλύνονται και κάνουν την κατάσταση καλύτερη για τα ελληνικά νοικοκυριά, κάτι που οι πολίτες αναγνωρίζουν.
 
Αναφερόμενος στο καλάθι του νοικοκυριού, ο κ. Φεύγας υπογράμμισε πως δεν είναι ένα μέτρο αποσπασματικό αλλά, ένα μέτρο που εντάσσεται σε μια δέσμη μέτρων που έχουν ληφθεί από τότε που ξέσπασε η ενεργειακή κρίση η οποία με τη σειρά της πυροδότησε την ακρίβεια. Όπως υπενθύμισε, τέτοια μέτρα ήταν η επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος, η επιδότηση των καυσίμων, οι επικείμενες αυξήσεις στις συντάξεις με το νέο έτος, το έκτακτο βοήθημα στους ευάλωτους. Το καλάθι του νοικοκυριού, έχει ως στόχο, να μην αυξηθούν τα προϊόντα που βρίσκονται μέσα σε αυτό από ενδεχόμενες μελλοντικές ανατιμήσεις. Είναι προϊόντα βασικά και απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μέχρι και ο Γκλέτσος... αγανάκτησε με τον Κασσελάκη: «Απογοήτευση το παιδί, ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος» (εικόνες)

Σε πλήρη μεταστροφή της άποψής του για τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις που έδωσε στα σ...

Γιώργος Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε

Την εικόνα της αναταραχής στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στο «θαύμα» κατά την βάπτισή του, επιβεβαίωσαν με τον πιο ηχηρό τρόπο οι σημερινές δηλώσ...

Φόρτωση άρθρων...