Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Folli-Follie: Εκτός φυλακής οι Κουτσολιούτσοι λόγω παρέλευσης 18μήνου

Παρασκήνιο

Εκτός φυλακής αναμένεται να βρεθούν στις 8 Μαρτίου οι Τζώρτζης και Δημήτρης Κουτσολιούτσος, καθώς συμπληρώνεται το ανώτατο 18μηνο όριο της προσωρινής τους κράτησης και εφόσον η δίκη για την Follie Follie δεν θα έχει ολοκληρωθεί.

Δεδομένου ότι δεν θα έχει εκδοθεί απόφαση μέχρι την ημερομηνία παρέλευσης του 18μήνου, στις 8 Μαρτίου, η προσωρινή κράτησή τους αναμένεται να αρθεί. Δεν αποκλείεται ωστόσο να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία τους στη δίκη.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έχει ήδη ανακοινώσει ημερομηνίες συνεδριάσεων μέχρι το τέλος Μαρτίου και στο δικαστήριο αναμένεται να καταθέσουν και άλλοι μάρτυρες της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχαν απορριφθεί οι  ενστάσεις που υπέβαλε η υπεράσπιση, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την κατάθεση των πρώτων μαρτύρων από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ως εκ τούτου, αναμένεται να καταθέσουν επενδυτές και μικρομέτοχοι που παραμένουν στην πολιτική αγωγή, μέλη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, της διορισμένης διοίκησης της εταιρείας, πραγματογνώμονες, κ.α.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιώργος Αυτιάς: Θα έχει διπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο υποψήφιο ευρωβουλευτή

Ένα φαινόμενο που πολύ δύσκολα θα παρατηρηθεί σε άλλο κόμμα θα καταγραφεί το βράδυ των ευρωεκλογών. Από τις ενδείξεις που υπάρχουν στους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και από τις σοβαρές ...

Το προεκλογικό σποτ των «Δημοκρατών» του Ανδρέα Λοβέρδου: «Είμαστε Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη»

Με ένα σποτ που σύνθημα του έχει «Είμαστε το Κέντρο», ο Ανδρέας Λοβέρδος καλεί τους πολίτες να εμπιστευτούν το κόμμα του «Δημοκράτες» στις Ευρωεκλογές, γιατί «μπορούν, γιατί είναι ...

Φόρτωση άρθρων...