Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Φρεγάτες Belh@ra: Την ερχόμενη εβδομάδα πάνω στο θωρηκτό Αβέρωφ υπογράφεται η επίσημη συμφωνία

Με Rafale στον αττικό ουρανό η παρέλαση της 25ης Μαρτίου...

Πολιτική

Την ερχόμενη εβδομάδα μπαίνουν οι υπογραφές για την αγορά των γαλλικών φρεγατών Belh@ra, οι οποίες θα ενισχύσουν καθοριστικά το Πολεμικό Ναυτικό.

Οι συμβολισμοί αυτής της συμφωνίας είναι πολλοί. Την ερχόμενη Πέμπτη, παραμονή της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, έρχεται στην Αθήνα η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλύ, προκειμένου να υπογράψει με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο την επίσημη συμφωνία για την αγορά των τριών Belh@ra.

Η υπογραφή σχεδιάζεται να γίνει πάνω στο θωρηκτό Αβέρωφ, στον Φλοίσβο και μάλιστα με φόντο το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντε Γκολ», το οποίο θα αγκυροβολήσει ανοιχτά του Πειραιά, ενόψει της 25ης Μαρτίου. Πρόκειται για συμβολισμούς που περνούν σαφή μηνύματα για την ισχυρή συμμαχία Αθήνας - Παρισιού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Ο Πρωθυπουργός να δεσμευθεί σήμερα ότι η Ν.Δ. θα υπερψηφίσει τη σύσταση Προανακριτικής

Να απαντήσει σε τρία ερωτήματα, μεταξύ των οποίων και αν θα υπερψηφίσει τη σύσταση προανακριτικής, καλεί τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελά...

Στις 11 το πρωί της Παρασκευής το υπουργικό συμβούλιο - Ανακοινώνεται ο κατώτατος μισθός

Την Παρασκευή στις 11:00 θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη συνεδρίαση θα ανακοινωθεί η αύξηση του κατώτατου μισθού, και θα παρου...

Φόρτωση άρθρων...